(...)
Problemy się zaczęły już pod koniec umowy ze Streamem. Chcieli nam zamontować jakiś dekoder, zgodziliśmy się ale że wynajmujemy to mieszkanie, to prosiliśmy o kontakt z osobą, która tam mieszka w celu umówienia się na montaż. Powiedziałem, że TAK podpisuję umowę, zgadzam się na warunki. Wyobraźcie sobie że sytuacja była nie do rozwiązania! Baba mi mówi, że ja MUSZĘ być w mieszkaniu przy montażu, które jest 250 km od mojego aktualnego miejsca zamieszkania!! Wkurzyli mnie grubo, powiedziałem że w takim razie dziękuje i nie przedłużam żadnej umowy. Wysłałem pisemne wypowiedzenie umowy, dali mi z terminem 3 miesięcznym (co mam na papierze).
Teraz dostaję nagle jakieś wezwania do zapłaty z MULTIMEDIA, które oczywiście są z d*** wzięte na jakieś wyższe kwoty! Dzwonię tam, mówię o co chodzi a baba mi jeszcze bezczelnie wciska, że wszystko jest zgodne z regulaminem, którego NIGDY NA OCZY NIE WIDZIAŁEM! Co więcej ona mi twierdzi, że nie mają mojego wypowiedzenia umowy! Oczywiście wysłałem poleconym, także mogą ściemniać ile chcą. Mam jeszcze kilkanaście osób z osiedla niezadowolonych z ich usług także zapraszam Multimedia do sądu.