...

jestem klientką restauracji od pierwszego dnia jej otwarcia..przyznam, ze na początku byłam zszokowana jakością oraz formą podania potraw, były naprawdę dobre i ladnie przyrządzone...ale z miesiąca na miesiąc cos stało się niedobrego, ze jedynie pizza jest jednym z lepszych dan w tym lokalu/..może dlatego, ze mieszkam bardzo blisko i z awsze jest ona doniesiona gorąca:) natomiast makarony czy sałatki bardzo się pogorszyly, ostatnio zamowilam penne ze szpinakiem, które ociekało tłuszczem i czuc było w daniu przyprawę typu "potravka" lub inny glutaminian sodu, na który jestem uczulona i nie mogłam dojeść potrawy do końca..dobrze ze do tego zamowilam bruschette, która uratowala mnie od śmierci głodowej :(..polecam pizze jest zawsze bardzo dobra. Pani wlascicielko..proszę nie dodawajcie tych swinstw do potraw z glutaminianem sodu etc....a i róbcie większe sałatki..ostatnio dostałam 4 listki w salaty w sałatce norweskiej-a taka wysoka cena :(:( tak czy inaczej będę tam zamawiala z "sentymentu"..no chyba, ze piza się pogorszy..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ...

...a czym się objawia Pani uczulenie na glutamian sodu?Myślę ,że jeżeli jest Pani uczulona ,to musi panni gotowac sobie w domu ito chyba się nie uda.Ja korzystam również od początku otwarcia Bistro i nigdy sie nie zawiodłem,może mam szczęście...Polecam gorąco to miejsce,jest smacznie i przyjemnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1