Michał Juszko - opinia (1) Pizza rewelacja! Żona zamówiła zupę i makaron również bardzo dobre a przede... Michał Juszko gość - opinia (1) pizza spalona , twarda , od której brzuch boli ;( gość Karol - opinia (1) Jestem stałym klientem już od dobrych paru lat. Jedzenie pychotka :) pizza... Karol
SUPER ! (1) Byliśmy ze znajomymi na obiedzie. Pizza najlepsza jaką jedliśmy! :) Dania... Patrycja Brak podstawowych standardów (1) Trochę mi się zbierało z tą opinią, ale dzisiaj czara goryczy przelała się.... Tony Omijać szerokim łukiem (1) Od jakiegoś czasu to miejsce to po prostu porażka. Typowy przykład, że gdyby... K Pysznie i tanio (1) Porcje duże i pyszne. Polecam. Co miesiąc przyjeżdżam do Gdyni i tylko do... Kamil Smacznie i szybko... (1) Zamówienie dużej pizzy "na pół" jako obiad z partnerką? Jak najbardziej.... Pomorzanin Polecam (1) Stale korzystam z usług i nie wiem skąd te negatywne opinie? Różne potrawy... Marta L. ODRADZAM !!!!!! (1) 1. makarony nie maja 500gr 2. na pizzy nie ma prawie zadnych skladnikow;... niezadowolony klient Nie smaczne i śmierdzi (4) Witam, byłem jakiś czas temu w bistrze na pizzy. Była to naprawdę kiepska... Elżbieta Dramat (4) Zacznijmy od tego, że na jedzenie czekaliśmy około półtorej godziny. Po... niezadowolona Kiepski kucharz i oszczędności (3) Dwukrotnie wybraliśmy się z narzeczoną do Bistra Bristol. Wystrój jest... Hideki Pierogi Ok (1) Wziąłem pierogi z mięsem - bardzo dobre. Dodali gratis surówkę. Polecam maciek Polecam (1) Az mi żal czytając dwie poniższe opinie. Sposób w jaki są opisane widać ze... sąsiad Karol - opinia (6) szkoda, że właścicielom lokali zawsze udaje się kasować negatywne opinie na... Karol Swojsko i pysznie!!! (1) Bar Bistro Bistrol to restauracja, do której zawsze chętnie wracam. Wystrój... Magda Dobra pizza (1) Dawno nie udało mi się zjeść tak dobrej pizzy w Trójmieście. Cienkie ciasto,... Kris Najlepsza pizza w Gdyni (1) Smak jest kwestią gustu, jeśli ktoś lubi pizzę na cienkim cieście to będzie... AleksandraW Bobek - opinia (1) Nowe, a raczej dodane Dania typu pierogi wyrywają z butów , makaron z salami... Bobek