...
Pacjent - Renault Master 2.5dci objawy- zgasł i nie odpala normalnie tylko na pych..
Zgłoszenie do RENO-CAR auto podstawione w ciągu godziny , obietnica że ktoś się tym zajmie
DZIEŃ ZLECENIA:
Po telefonach dopiero pod wieczór ktoś zajrzał do auta , diagnoza która nic nie dała..CZEKAMY DO JUTRA MOŻE ODPALI
DZIEŃ 1:
NIE ODPALIŁ , prawdopodobnie tego dnia nie zrobiono nic albo zmierzono tylko przelewy na wtryskiwaczach , DIAGNOZA LEJĄ
Wtryski któregoś dnia chyba 2/3 wyciągneli po nękaniu telefonicznym
WTRYSKI DOSTARCZYŁEM FABRYCZNIE NOWE - KOSZT 2600zł
DZIEŃ - KTÓRYŚ TAM
Wymiana z rana wtryskiwaczy i filtra paliwa
EFEKT - NIE ODPALA I ANI GRAMA POPRAWY !
KOLEJNA DIAGNOZA - USZKODZONA POMPA WYSOKIEGO CIŚNIENIA
serwisowi podziękowałem i autko zabrałem WYMONTOWAŁEM POMPE i oddałem do zaufanego już PANA PAWŁA KTÓREGO SERDECZNIE POLECAM !
DIAGNOZA PO KILKU GODZINACH godz. 21 !
USZKODZONY REGULATOR CIŚNIENIA PALIWA !koszt ? 200-500zł+flacha którą osobiście zawiozę
GDYBY OD POCZĄTKU KTOŚ KOMPETENTNY ZABRAŁ SIĘ ZA DIAGNOZE w kieszeni MIAŁBYM 2 tyś zł !!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM TEGO PSEUDO SERWISU !!!!!!!!!!!!!
jedyne co ich ratuje to nie wygórowana cena - 270zł /filtr/demont./mont./diag.
Zgłoszenie do RENO-CAR auto podstawione w ciągu godziny , obietnica że ktoś się tym zajmie
DZIEŃ ZLECENIA:
Po telefonach dopiero pod wieczór ktoś zajrzał do auta , diagnoza która nic nie dała..CZEKAMY DO JUTRA MOŻE ODPALI
DZIEŃ 1:
NIE ODPALIŁ , prawdopodobnie tego dnia nie zrobiono nic albo zmierzono tylko przelewy na wtryskiwaczach , DIAGNOZA LEJĄ
Wtryski któregoś dnia chyba 2/3 wyciągneli po nękaniu telefonicznym
WTRYSKI DOSTARCZYŁEM FABRYCZNIE NOWE - KOSZT 2600zł
DZIEŃ - KTÓRYŚ TAM
Wymiana z rana wtryskiwaczy i filtra paliwa
EFEKT - NIE ODPALA I ANI GRAMA POPRAWY !
KOLEJNA DIAGNOZA - USZKODZONA POMPA WYSOKIEGO CIŚNIENIA
serwisowi podziękowałem i autko zabrałem WYMONTOWAŁEM POMPE i oddałem do zaufanego już PANA PAWŁA KTÓREGO SERDECZNIE POLECAM !
DIAGNOZA PO KILKU GODZINACH godz. 21 !
USZKODZONY REGULATOR CIŚNIENIA PALIWA !koszt ? 200-500zł+flacha którą osobiście zawiozę
GDYBY OD POCZĄTKU KTOŚ KOMPETENTNY ZABRAŁ SIĘ ZA DIAGNOZE w kieszeni MIAŁBYM 2 tyś zł !!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM TEGO PSEUDO SERWISU !!!!!!!!!!!!!
jedyne co ich ratuje to nie wygórowana cena - 270zł /filtr/demont./mont./diag.