Reno Car

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Andrzeja Struga 8

Stały bywalec - ocena (1) Według mnie najlepszy w Gdańsku serwis renault i DACIA, przystępne ceny,... Stały bywalec Bardzo dobry warsztat Renault (1) Moim zdaniem jest to bardzo dobry warsztat dla aut tej firmy. Mam dość... RS Zadowolony klient z Thalii B (1) Przy okazji wymiany sworzni wahacza wykryto poważniejszą awarię nie ujawnioną... Marcin
Dobry serwis nie tylko dla Renówek (1) Jestem stałym klientem, dobra obsługa, telefoniczna konsultacja, odpowiedni... JANUSZ Polecam (1) Szybko, dokladnie i terminowo. I jeszcze do przegladu dostalam plyn do... Anna Arogancja i beznadzieja (1) Wydalem mnostwo kasy a samochod i tak nie naprawiony!....a do tego arogancja... Zenek BB - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Warsztat godny polecenia. BB Profesjonalny serwis (1) Korzystałem w życiu z wielu serwisów i jak na razie ten jest najlepszy. Dla... Gdańszczanin Polecam gorąco!!! (1) Korzystam z usług serwisu od 8 lat. Momentami 2 auta równolegle. Naprawy są... Adam Polecam (1) Warsztat godny polecenia .Jestem zadowolony z usługi oraz ceny i na pewno do... Mariusz SERDECZNIE ODRADZAM TEN WARSZTAT reno car (1) Byłem kilka krotnie w tym warsztacie ale, za każdym razem wracałem na... Witek TO przecież JA - opinia (1) Najczęściej istnieje możliwość omówienia dokonanych napraw z osobami, które... TO przecież JA Renault Laguna II (1) Polecam. Profesjonalny serwis, ceny umiarkowane, szybka obsługa Krzysztof Tomek - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa polecam😉 Tomek Najlepszy serwis Renault w Gdańsku (1) Jestem klientem tego serwisu od ponad 10 lat, jak warsztat był jeszcze na... dag bardzo dobry warsztat (1) Od kilku lat serwisuje w tym warsztacie swoj renault megane. Z czystym... jan taksowkarz Bardzo dobry serwis (1) Serwisuję u nich Clio od 3 lat i jeszcze się nie zawiodłem, trafne diagnozy,... Radosław szybko,profesjonalnie i sprawnie (1) Profesjonalne podejście do klienta, przystępne ceny i wszystko zrobione na... matej Szybko i sprawnie. Szczerze polecam! (1) Szybko i sprawnie. Szczerze polecam! użytkownik Reno profesjonalnie i niedrogo (1) Serwisuję tu Scenica od 10 lat, który mając ponad 15 lat i 300 tys. km nieźle... drk