Reno Car

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Andrzeja Struga 8

Polecam serwis (1) Korzystałem z Reno Car przy typowych naprawach eksploatacyjnych, przeglądach... Tomek Zawsze zadowolony z naprawy (skutecznej!) (1) Jak mam problem z moim Velsatis-em (bardzo rzadko, raczej regularna obsługa)... Janusz O. Serwis klimatyzacji - zdecydowanie ODRADZAM !!! (3) Jeżeli chodzi o serwis klimatyzacji zdecydowanie odradzam. Udałem się tam na... Klinet
D - opinia (1) Cztery lata korzystam z usług i jestem zadowolony. Dziękuje i pozdrawiam! D Fachowy serwis - nic dodać, nic ująć (1) Zdecydowanie polecam - serwisuję tam swoje auto, w rodzinie jest jeszcze... Piotr pitersen - opinia (1) Nic dodać nic ujać. Fachowa i mila obsługa. Polecam !!! pitersen Serwis na 5+ (1) Byłem w kilku serwisach "pogwaranacyjnych" od mercedesa, citroena do renaulta... johny Kiepsko (5) Niestety kolejny nierzetelny warsztat. Na naprawę czeka się długo, a cena... Laguna UPT. - opinia (1) Gorąco polecam, znakomici fachowcy i wzorowa obsługa klienta. ( Zdunek można... UPT. Z swojej strony polecam (1) Byłem w Reno Car parokrotnie i złego słowa powiedzieć nie mogę. Zawsze można... Piotr Zdecydowanie polecam (1) Zawsze naprawa odbywa się szybko i bez ściemniania co jest do zrobienia. Jak... Alek Dramat - Brak wiedzy mechaników (3) W tym miesiącu sprawdzali mi auto na zlecenie kupującego . Przegląd zakupowy.... Marek nie polecam (3) naprawa klimatyzacji -wymieniłem za namową mechaników czujniki klimatyzacji,... TOMEK Świetny serwis (1) Serwisuje się w Reno Car od wielu lat. Nigdy się jeszcze nie zawiodłem. Pełen... aiv Rewelacja (1) Terminowo, miło, czysto, ceny jak na tą jakość części super. Od lat serwisuje... Marcin Przestraszona Dziewczyna :) (1) Chciałabym odpowiedzieć na ta relacje sytuacji przy której byłam :) . Otóż... Młoda kobieta ... (1) Pacjent - Renault Master 2.5dci objawy- zgasł i nie odpala normalnie tylko na... minesr33 100% trafiony serwis (1) Fachowa i miła obsługa, dostępność części poza oryginałami - na życzenie,... max Solidny warsztat (1) Robiłem tam przegląd, wymieniałem kilka rzeczy i zawsze byłem zadowolny z... Piotr Bardzo polecam (4) Jestem pod wrażeniem tego punktu serwisowego. Naprawy są bardzo szybkie i... pawlucy