...
Zamówiłem ich do naprawy lodówki, która nie chłodziła. Pan stwierdził, że to termostat. Wymienił go, skasował 220zł i po 15 min. było już po sprawie, przynajmniej tak nam się wydawało. Tu się zaczęły problemy, bo lodówka nadal nie chłodziła. Po kilku telefonach i dniach oczekiwania na serwisanta w końcu doczekałem się wizyty innego pana z tej pseudo firmy, który stwierdził, że to jednak nie termostat a agregat i że odezwie się na drugi dzień i powie ile to będzie kosztowało (nadmienię, że już byłem 4 dni bez lodówki, przy dwójce małych dzieci to był koszmar). No oczywiście nikt się nie odezwał. Po 5 dniach postanowiłem zadzwonić i zażądałem zwrotu pieniędzy, bo nie mogłem już dłużej czekać na to aż się łaskawie odezwą i zdeklarują ile będzie kosztowała dalsza naprawa. No i tu się ujawniło, że to zwykli złodzieje i partacze. Pan bezczelnie mnie poinformował, że mogę sobie nagwizdać i nigdzie nic mu nie udowodnię, bo nie mam żadnego kwitu. Poza tym bardzo chamskie podejście, rozłączanie telefonów podczas rozmowy!!!