wojtek - opinia (1) W pralce wymienione plastikowe pokrętło za 100 zł Na diagnozę przyjechał pan... wojtek Panowie są niepoważni (1) Za pierwszym razem pojawił się jeden z braci (podobno) i po 10 minutach... Tatiana (..) (3) Szybko przyjmują zlecenie, źle naprawiają, dużo obiecują, swojej źle... Jan
uwaga (2) Rozcieli bęben pralki czekałam 5 dni i przywieźli nie sklejony. Zwinęli 50 zł... magdalena.n Tragedia !!!!!! omijać z daleka (6) Najpierw z internetu zamówiłem tą firmę do naprawy pralki , był Pan który... OSZUKANY sobotnia prażka (1) pan przyjechał terminowo, zmywarkę miałem odkrytą położył zmywarkę na... mp ... (1) Zamówiłem ich do naprawy lodówki, która nie chłodziła. Pan stwierdził, że to... nikita ano - opinia (1) Ok. 5-letnia lodówka uległa awarii. Nie chłodziła. Przyjechali, rzekomo... ano Tragedia (1) Firma nie powinna istniec. Pralki nie naprawili, a od listopada czekam na... Iwona tomek - opinia (1) panowie wpadli usuneli wyciek z pralki za pomocą silikonu skasowali 100zł... tomek jeśli chcesz stracić pieniądze to polecam ! (1) miesiąc po naprawie została zgłoszona usterka - ponownie ta sama. powinna... Helena UNIKAĆ TEJ FIRMY !!!!!! (1) Od trzech tygodni jestem w trakcie oczekiwania na efekt końcowy naprawy mojej... Mirosław Keller tragedia - niepoważni ludzi (1) Umówiłem się na wizytę na 17tą, o 17.30 zadzwoniłem czy ktoś przyjdzie. Pan... JP nie polecam (1) Zepsuł mi się odkurzacz, zadzwoniłam, pan powiedział, że pojawi się między 12... Bella Fachowa i Szybka Obsługa (1) Właśnie skorzystałam z w/w serwisu.Przyjechało dwóch panów bardzo mili i... Pani Joanna z Gdyni