.....

Szkoła spadła na psy. Jej dawny prestiż gdzieś zniknął. Nauczyciele uważają, że jak postawią 17 zagrożeń (na 28 osób w klasie) to to podnosi poziom w szkole. Klasy które zaczynają jako 30-osobowe, w 3 klasie wychodzą jako 20-23 osobowe. Wyposażenie słabe. Komputery, w których internet pojawia sie i znika. Tablice interaktywne z których nie korzystamy. Ostatnio pojawiają się kradzieże (mimo cudownego monitoringu). Brak jakichkolwiek rozrywek w szkole. Banda indywidualistów, jeśli chodzi o uczniów. Brak ciekawych kół zainteresowań. Za kółka wyrównawcze uczniowie muszą płacić sami. Rada rodziców nie daje żadnych dofinansowań. Poziom nauczania spada z roku na rok. Wycofano klasę dwujęzyczną bez przyczyn, która była etykietą VIII LO. Teraz jest zwykłym Liceum bez czegoś wyjątkowego w swojej ofercie. Dodatkowo dyrektor nie potrafi walczyć o dobro uczniów poza szkołą. ODRADZAM TYM, KTÓRZY O NIEJ MYŚLĄ!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: .....

Zagrożenia dostają tylko ci co się nie uczą. Sam jestem uczeniem tej szkoły i oceniam ją bardzo dobrze. Osoba która piała tą opinie chyba nigdy nie była w tej szkole.. Na każdej lekcji korzystamy z tablic interaktywnych, w większości klas są rzutniki, internet jest zawsze. Nigdy jeszcze mi niczego nie ukradli, a mojemu koledze zwrócili telefon który zgubił gdzieś w szkole, monitoringu NIE ma (dlatego też sądzę że komuś się pomyliły szkoły) ale brak monitoringu nie jest żadnym problemem, rozrywki są i to wiele między innymi Nocny Maraton Filmowy, turnieje międzyklasowe i inne, są różne koła zainteresowań, jak również zajęcia sportowe na wysokim poziomie. KAŻDA klasa jest DWUJĘZYCZNA (angielski, francuski, rosyjski i niemiecki). JA OSOBIŚCIE BARDZO POLECAM WSZYSTKIM i dalej jestem przekonany że ta opinia jest pomyłką z jakimś VIII LO w innym mieście
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2