Rodzice - ocena (1) Szkoła na bardzo dobrym poziomie. Syn w tym roku pisze maturę. Nauczyciele... Rodzice Katarzyna - opinia (1) Jestem rodzicem absolwenta tej szkoły klasy mat-geo. Chciałabym serdecznie... Katarzyna Tomek - opinia (1) Szkoła z klimatem bez wyścigu szczurów ale z duszą Tomek
olx - opinia (1) Dzień dobry, raczej nie polecam. W roku pandemii lekcje w klasach maturalnych... olx Agata - opinia (2) Moja Córka uczęszczała do tej szkoły. Nauczanie jest na bardzo wysokim... Agata Polecam! (1) Polecam szkołę. Trafiłam na świetnych nauczycieli. Wychowawczyni polonistka... Mona Genialna szkoła ! (1) Polecam wszystkim, zwłaszcza jeśli ktoś myśli o Mat-Fiz. fx Nie idźcie tam proszę (3) Proszę nie wysyłajcie tam swoich dzieci. Jedyne co wyniosłam z tej szkoły to... z depresją Szkoła dla ludzi o silnych nerwach (2) Od kilku miesięcy próbuję dodać opinię na temat 8 lo. Niestety trójmiasto ją... matka Szkoła...średnia (1) Podczas wyboru szkoły kierowałam się głównie dobrymi opiniami na temat VIIILO... absolwentbc2018 Skąd te dobre oceny? (1) W maturalnej klasie przestałam rozumieć pozytywne opinie o tym liceum, mimo... Gustaw/Konrad/Pielgrzym Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z tego liceum. W tym roku zdawałam maturę. Jestem... Uczennica VIII LO Dziwna szkoła (1) Dziwna szkoła. Niektórzy nauczyciele bardzo dobrzy, a niektórzy nie powinni w... Absolwentka Tak polecam (1) Jestem rodzicem tegorocznego maturzysty. Jestem bardzo zadwolona ze szkoly.... Mama ucznia Polecam (2) Jestem w drugiej klasie, na profilu mat-fiz i jestem jak najbardziej... Uczeń Bardzo dobrze poza jednym (2) Serdecznie polecam, poziom nauczania wysoki i wymagający. Nie polecam jednak... HKGhghf Odradzam (2) Dobre wyniki matur pompują ego nauczycieli, podczas gdy każdy bierze jakieś... cześć Odradzam (1) Duża presja ze strony dyrekcji na wyniki, wiąże wielu nauczycielom ręce na... absolwentka innego liceum zdecydowanie nie polecam!Nauczyciele traktują uczniów jak przedmiot, który ma im zapewnić wysokie miejsca (1) w rankingach,sprawy organizacyjno-administracyjne leżą. Dyrekcja nie potrafi... absolwentka Przeciętne "(nie)elitarne liceum", dobrzy uczniowie (1) Skończyłem tą szkołę, matura bardzo ładnie napisana. Profil matfiz.... Abracadabra