odrazam każdemu, zupełna pomyłka (2) Szkoła swe dobre wyniki uzyskała tylko i wyłącznie dzięki ciężkiej pracy... zyz do wszystkich (1) Ósemka była moją Alma Mater gdy mieściła się jeszcze na Zaborni skąd wykopało... w.j. Polecam - gdybym jeszcze raz wybieral jeszcze raz tak (1) Do VIII chodzila moja mama oraz dwie moje siostry. Kiedy mialem dokonywac... uczen
Kategorycznie nie polecam tej szkoły!!!!! (1) Szkoła plasuje się na 14 miejscu w rankingu najlepszych szkól w gdańsku. Z... uczeń Jestem zadowolony. (1) Za niedługo kończę drugą klasę w owym liceum. Jeżeli chodzi o poziom... anonimka Xyz - opinia (1) Absulutnie odradzam tą szkołe, nauczyciele gnębią uczniów, nie wywiązują się... Xyz Wymaga, nie daje niczego w zamian. (1) Miejsce, które jedynie wymaga, nie dając niczego w zamian. Szkoła kreująca... Ja. Miła atmosfera ! (1) Z początku moje nastawienie do tej malutkiej szkoły było negatywne, ale już... suzette Instytucja... (1) Prawdą jest to co się mówi, w VIII LO nauczyciele są wymagający, uczą nawet... Uczeń Klasy Trzeciej Polecam (1) Jestem absolwentem VIII LO w 2014 roku. Dziś widzę jak dobrze przygotowała... Absolwent 2014 LO VIII (3) Gdańska "Ósemka" ma wiele oblicz. Z większością nauczycieli fajnie się... anonim BEZNADZIEJA (1) Szczerze odradzam wszystkim tego oto liceum. Jestem uczniem klasy... CZARODZIEJ Ogółem polecam (1) Szczerze mówiąc, podczas wybierania szkoły tylko Ósemka miała dla mnie... ElaBela Zadowolony (1) Jestem Absolwentem VIII LO, studiuję na Politechnice Gdańskiej, maturę zdałem... absolwent POLECAM (1) Szkoła dla osób, które chcą zdać maturę na więcej niż poziom przeciętny.... Chris Szczerze odradzam!!! (2) To co dzieje się w tej szkole to istny skandal! Nauczyciele nic nie robią... lala Angielski i przedmioty/klasy humanistyczne (2) Jak to wygląda pod względem j. angielskiego? Bo czytając opinie martwię się... Gimnazjalistka ..... (2) Szkoła spadła na psy. Jej dawny prestiż gdzieś zniknął. Nauczyciele uważają,... niestetyuczeń x - opinia (2) SZATNIA NA KURTKI TO COŚ CZEGO W TEJ SZKOLE ZDECYDOWANIE BRAKUJE x Karol - opinia (1) Zdałem teraz do III klasy mat-fiz.Ogólnie to jest fajna szkoła, spoko... Karol