VIII LO (1) Obecnie się tam uczę i oceniam bardzo pozytywnie szkołę, nauczycieli, ludzi... Piotrek opinia (1) Uczę się aktualnie w tej szkole. Muszę pochwalić ludzi i środowisko szkolne... ANGELINA Polecam ;) (1) W 8 LO jestem już drugi rok, na mat-fizie. Bardzo chwale sobie szkołę,... Ann
-- - opinia (1) Bardzo polecam! Po gimnazjum wielkie rozczarowanie, że szkoła może być tak... -- K - opinia (1) Jak dla mnie ósemka reprezentuje wysoki poziom. Widać to po tegorocznych... K klasa humanistyczna? (3) Tylko z nazwy, tyle mam do powiedzenia.w drugiej klasie mam zaledwie 3 godz.... Ja. Prawdziwa szkoła życia (3) Witam serdecznie.Jestem absolwentką tejże wspaniałej szkoły, w której... NiePrymuska nie polecam (1) dwie osoby ktore bede dobrze wspominac to Pani Tomaszewicz oraz Pani... Nikaaa absolwentka - opinia (1) jestem absolwentką (z 2009 r) ósemki i ciesze sie ze skonczylam juz te... absolwentka Wysoki poziom (1) Pani Tomaszewicz, pan Jaworski - świetni nauczyciele matematyki.... absolwentka ??? - opinia (1) Ósemka jest super. I nie chodzi tylko o wysoki poziom, ale również o... ??? najwspanialsza! (1) trzy lata jakie spędziłam w tej szkole byly naprawdę cudowne. trzy lata... m.o. # (1) Szkoła świetna. Pierwszy miesiąc myślałam że umrę. Poziom rzeczywiście bardzo... ósemeczka. Ola - opinia (1) A ludzie? jaka panuje w tej szkole atmosfera? Czy nie ma przypadkiem czeoś... Ola t. - opinia (1) Jestem absolwentem (z 2006 roku), wiec mozecie mi wierzyc :) pozdrowienia... t. ... (1) Szkoła jest bardzo fajna, super atmosfera, mili ludzie:) Poziom nauczania... ... . (1) Jupi. Dostałam się do Waszej szkoły, do oddziału A (grupa 2). Mam... Aśś. Szkoła jest świetna!!1 (1) owszem nauczyciele wymagają bardzo wiele, jednak ma to swoje przełożenie na... Natala pzdr wszystkich abiturientów (1) sabinka