Potrzebowałam rozwiązania jak podłączyć do komputera stacjonarnego dwa monitory. Udałam się do sklepu i opisałam co i po co potrzebuje. Spodziewałam się jakiegoś kabla z 3 wtyczkami, ale Pan (właściciel) zaproponował mi spliter VGA za 89.90 i powiedział, że to będzie działać. Po powrocie do domu i rozpakowaniu pudełka, pierwsze co zauważyłam to brak instrukcji w języku polskim. Urządzenia nijak nie idzie podłączyć. Dwa dni po zakupie udałam sie do sklepu w celu dokonania zwrotu. Zwrot nie został przyjęty mimo, że zgodnie z ustawą o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej sprzedawca jest zobowiązany wydać kupującemu wraz z towarem instrukcję obsługi w języku polskim oraz wszelkie dane niezbędne do prawidłowego korzystania z towaru. Dostałam tylko informacje, że może mi to wymienić na inny towar. Powiedziałam, że nie chcę i nie potrzebuję innego towaru tylko chce zwrócić coś co nie działa. Dowiedziałam się, że to nie ma prawa działać bez kabli, których nie ma w zestawie. Nie zostałam o tym poinformowana podczas zakupów i nie było ani słowa o tym w instrukcji (tylko w języku angielskim i niemieckim). Nie polecam kupować tam czegokolwiek!