Karol - ocena (1) Bardzo dobre laptopy w korzystnych cenach, kupiłem już kilka dla całej rodziny Karol daria - ocena (1) Pan z obsługi bardzo niemiły w stosunku do klienta. Poproszony o pomoc zlewa... daria Pawel - ocena (1) Mega słabo. Kolejka ogromna, sprzedawcy się nie kwapią. Typ w kolejce po... Pawel
Katarzyna - ocena (1) Zakupiony sprzęt świetnej jakości, ale obsługa nieprzyjemna i arogancka :(... Katarzyna Adam - ocena (1) syf nie sklep!!! Adam Iwona - ocena (1) Ten sklep to najgorsza porażka. Pan wkręcił nas w zakup najnowszego Apple... Iwona Asia P - ocena (1) Firma absolutnie godna polecenia. Pełen profesjonalizm, indywidualne... Asia P Olap - ocena (1) Indywidulane podejście do potrzeb Klienta, zaangażowanie i szybkie... Olap Dostawca - ocena (1) Nierzetelny płatnik. Nie reguluje płatności wobec dostawców. Dostawca Anna - ocena (1) Doradca ze sklepu Complace podpowiedział mi jaką klawiaturę wybrać dla Syna,... Anna Grześ - ocena (1) Dostawa laptopa następnego dnia! tak to powinno wyglądać. Polecam każdemu. Grześ Kinga - ocena (1) Niezawodna firma, która oferuje kompleksowe usługi i wsparcie. Ich... Kinga Wiesława - ocena (1) Zdecydowanie polecam. Zawsze można liczyć na szybką, fachową i profesjonalną... Wiesława Adam - ocena (1) Serdecznie polecam! Specjaliści z Net Logic z niesamowitym profesjonalizmem... Adam Kasia - ocena (1) Jako klientka firmy Net Logic jestem niezwykle zadowolona z ich usług.... Kasia Tadeusz - ocena (1) Obsługa rewelacyjna, firma w 100% godna polecenia. Tadeusz Aleksandra - ocena (1) Bardzo dobrej jakości myszka Aleksandra Wiktoria - ocena (1) Super komputer gamingowy w rewelacyjnej cenie. Wiktoria Mateusz - ocena (1) Super obsługa polecam Mateusz Magda - ocena (1) Super obsługa, firma nastawiona na klienta, nie na zysk. Na pewno tam wrócę Magda