Sąsiedni - opinia (1) spory wybór. komputery na każdą kieszeń. Przyjemna atmosfera i fachowe... Sąsiedni Marcin - opinia (1) Fajny duży wybór i dobra jakość, polecam Marcin Czarek - opinia (1) Super obsługa, szeroki asortyment i super jakość Czarek
Patryk - opinia (1) Profesjonalne podejście do potrzeby klienta, szybka i konkretna oferta. Patryk pixel - opinia (1) Ogromny wybór komputerów, bardzo pomocna i miła obsługa, która dopasowała... pixel Marta Zientarska - opinia (1) Produkty super jakości, super obsługa. Kupiłam fajnego MacBooka :) Marta Zientarska Zuzanna Górniak - opinia (1) Pojechałam obejrzeć laptopy i spotkałam się z miłą i profesjonalną obsługą,... Zuzanna Górniak Krzysztof Kropkowski - opinia (1) Polecam sklep. Profesjonalne i elastyczne podejście do klienta. Można... Krzysztof Kropkowski andrzej - opinia (1) Kupiłem Dell precision dla swojej firmy, super sprzęt w b.dobrym stanie... andrzej Krzysiek - opinia (1) Super obsługa z dużą cierpliwością dla klienta, idealnie dobrany komputer dla... Krzysiek W - opinia (1) Brak kompetencji do obsługi klienta, nie miły i sarkastyczny pracownik, bez... W Bartek - opinia (1) Przyjmują zamówienia bez pokrycia, a sprzęt leży dostępny w innych sklepach!... Bartek Wojtek - opinia (2) Szybka i celna diagnoza usterki drukarki HP. Naprawa tonera dokonana na... Wojtek Tom - opinia (1) Polecam. Szybko i fachowo. Miałem problem z laptopem i na drugi dzień był... Tom Marek - opinia (1) Wspaniali ludzie, wspaniała firma. Duży wybór urządzeń, chłopaki potrafią... Marek Ewa C - opinia (2) Bardzo profesjonalnie i indywidualne podejście do klienta. Bardzo dobry... Ewa C Anna - opinia (1) Profesjonalna obsługa, konkretna, fachowa naprawa mojego telefonu . Obsługa... Anna Wioleta - opinia (2) To był nasz czwarty zakup sprzętu komputerowego w tym miejscu. Kolejny,... Wioleta Natalia - opinia (1) Sprawna transakcja, wszystko ok. Natalia Szymon - opinia (1) 1. Zrealizowanie zamówienia na towar który 'jest dostępny' z czasem wysyłki... Szymon