Magda - ocena (1) Super obsługa, firma nastawiona na klienta, nie na zysk. Na pewno tam wrócę Magda Lidia P - ocena (1) Słowa wdzięczności za przemiłą profesjonalną obsługę kieruję do Pana Jakuba.... Lidia P Gabriel - ocena (1) Brak kontaktu z serwisem oraz traktowanie klienta z lekceważeniem. Przy... Gabriel
Tomek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, ogromna wiedza związana z komputerami. Jestem... Tomek Jolanta - opinia (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i kompetencji osoby obsługującej. To... Jolanta Adrian - opinia (1) Szybka dostawa, dobre ceny, świetne doradztwo Adrian Pani - opinia (1) jak płacisz kartą to doliczają 5% do kwoty. Tragedia a nie sklep. Omijać !!! Pani Agnieszka - opinia (1) Super ekstra miejsce, pojechałam z dziećmi ale najlepiej bawiłam się ja,... Agnieszka Ewa82 - opinia (1) Zakupiliśmy już 3 laptopy dla naszego biura. Polecamy. Ewa82 janka - opinia (1) Bardzo dobra i pomocna obsługa, kupiłam laptopa taniej niż się spodziewałam. janka Użytkownik sprzętu Apple - opinia (1) Omijajcie to miejsce szerokim łukiem! Ceny niby Ok , ale dostępność nie... Użytkownik sprzętu Apple Krystian - opinia (1) Super sklep polecam, miła obsługa, duża ilość towaru do wyboru do koloru Krystian Norbert - opinia (1) Fajny sklep, miła obsługa. Pozdrawiam Norbert Steven Baker - opinia (1) I can recommend, the service is great, good advice and have great knowledge,... Steven Baker Mateusz - opinia (1) Zamówiłem tutaj części do złożenia komputera. Wszystko poszło sprawnie.... Mateusz Jakub - opinia (1) Naprawa konsoli PS4 Pro szybko i sprawnie, wykonana została również... Jakub Krzysztof - opinia (1) Nie uwzględnia gwarancji na zepsuty sprzęt, olewa klienta z resztą więcej... Krzysztof Dominik - opinia (1) Sklep jak najbardziej na plus. Duży asortyment, bardzo miła obsługa, która,... Dominik Jakub - opinia (1) Świetna obsługa, cena porównywalna do jakości usługi Jakub Piotr D - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka. Piotr D