Maciek - opinia (1) Dzień dobry. W dniu 20.10.2021r. pracownik iSpot w Galerii Bałtyckiej... Maciek T.M. - opinia (1) Zakupiłem u państwa zestaw komputerowy który miał pełnić funkcję media... T.M. Jakub - opinia (1) Serwis konsol oraz sklep z grami używanymi i nowymi, tego mi brakowało w... Jakub
Karolina - opinia (1) Tu znalazłam swojego wymarzonego Maca, super jakość i obsługa. Polecam Karolina Adrian Kierski - opinia (1) Kupiłem fajnego laptopa. Polecam to miejsce. Adrian Kierski Andrzej Wierciach - opinia (1) Miła obsługa, duży wybór i dobra jakość. Polecam Andrzej Wierciach Fabio - opinia (1) Polecam to miejsce, dobra obsługa i pomoc Fabio Anna Gracja - opinia (1) Potrzebowałam na szybko komputera, kolega z pracy mi powiedział o tym... Anna Gracja Mariusz - opinia (1) Polecam to miejsce, duży wybór, i ceny nie powalają z nóg. Mariusz Jedrzej - opinia (1) Sympatyczne miejsce, jak ktoś chce kupić komputer to polecam to miejsce Jedrzej Tomasz - opinia (1) Fajne miejsce i dobra obsługa, polecam to miejsce Tomasz Patryk - opinia (1) Polecam miła i profesjonalna obsługa, Pan Szymon jest w stanie doradzić nawet... Patryk Barbara - opinia (1) Jestem zadowolona z zakupu, miła obsługa, fachowe podejście do potrzeb.... Barbara Ania - opinia (1) Fajny klimatyczny lokal z komputerami poleasingowymi. Duży wybór, lokalizacja... Ania Daniel - opinia (1) Bardzo polecam. Przystępne ceny i śwetne doradztwo Pana Szymona. Kupowałem... Daniel Zet - opinia (2) Fachowość, rzetelność, życzliwość i cierpliwość (zamiast oschłych pouczeń).... Zet Szymon - opinia (1) Super punkt i duży wybór, polecam to miejsce Szymon Adam - opinia (1) Profesjonalna naprawa komputerów, bardzo szybko i sprawnie naprawili mojego... Adam MP - opinia (1) polecam! Przemiła i profesjonalna obsługa, imponujący wybór sprzętu w... MP Sąsiedni - opinia (1) spory wybór. komputery na każdą kieszeń. Przyjemna atmosfera i fachowe... Sąsiedni