nie polecam w 100% Radzę omijać szerokim Łukiem (1) Sklep wprowadza klientów w błąd nieaktualnymi stanami magazynowymi,... Klient Uwżajcie, nie kupujcie tam (2) Uważajcie na ten sklep. Wprowadzają w błąd klienta co do dostępności towaru i... Jacek Uwaga, ostrzegam przed sklepem net-s (2) Sklep sprzedaje towar którego nie mają. Zgodnie ze stroną wysyłka miała... Marcin
serwis mają żałosny. (1) Witam, Na początku listopada w 2018r zakupiłem dwa dyski z górnej półki -... Łukasz Polecam (1) Kupiłem tutaj składany komputer który do dzisiaj jest niezawodny Przemyslaw Rzutnik (1) Super obsługa - polecam. Bardzo profesjonalna i miła obsługa. XLO Polecam zdecydowanie (1) Często korzystam z zakupów tonerów. Jakościowo bardzo dobre zamienniki.... Sebastian Systemy alarmowe Satel (1) Czas oczekiwania na skompletowanie zamówienia dłuższy niż podano. Jakość... Karol Nie polecam (1) To był mój ostatni zakup w tym sklepie, firma podpisuje umowy z firmą... Małgorzata RAV 4 (1) Pan Arek jest profesjonalistą w każdym calu ,nawigacja została zamontowana... Tomek Odzysk danych z dysku zewnętrznego u Pana Tomasza Groszewskiego (1) Dałem Panu Tomaszowi dysk aby odzyskał dane. Miało to trwać tydzień. Co parę... Tomek dysk ssd (1) zamówienie błyskawicznie zrealizowane Kazimierz małrys (1) Sprawna obsługa. Zakupiłem zasilacz do Dell który działa. Zakupione w innych... malrys Omijać szerokim łukiem!!! (1) Zdecydowanie nie polecam. Co innego na stronie, a co innego w rzeczywistości.... Hubert Niesprawny dysk... (1) Zakupiłem dysk w tym sklepie skuszony niską ceną na Ceneo... Opinie na... Gdynianin uwaga sklep wysyła niesprawny sprzęt (1) Zakupiłem w Net-s ze względu na to, że jest to sklep lokalny niestety sklep... klient net-s Zdecydowanie odradzam (2) Firma sprzedaje wadliwy sprzęt ( komputer Lenovo ), a w trakcie reklamacji... Maria Bartlewicz Omijać z daleka. (1) Potwierdzam negatywne opinie, nie róbcie zakupów w tym sklepie. Terminy... Klient net-s.pl Euro navi (1) Niema lepszego sklepu w Polsce doradztwo na najwyższym poziomie mega oferta i... Dworzec Pełen profesjonalizm! (1) Salon godny polecenia. Od wykonania telefonu z zapytanie o poszukiwany... Dominika