.... (1) Byłem klientem tej firmy na początku tego roku. Oddałem komputer do... niezadowolony klient 1234 KKP (1) Pożyteczny sklep, zwłaszcza dla osób, które maja problem z poruszaniem się kkp Polecam (1) Wszystko zgodnie z zamówieniem i expresowo. Artur
Aparat Aquapix w1400 active (1) Produkt kupiłam w Net-S, gdyż był najtańszy w internecie, bo po co... Elken Wart polecenia (1) Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam.Gorąco polecam. Artur odradzam net-s sklep internetowy (1) Terminy realizacji zamówienia niezgodnie z opisem.Odradzam. Marcin nie polecam (1) Nie polecam, szkoda nerwów, zdrowia i pieniędzy andy Totalne dno! (1) Skorzystałem z serwisu tej firmy jeszcze w zeszłym roku. Oddałem laptopa na... P.K. naprawa tabletu (1) bardzo polecam na profesjonalna usługe zadowolony Nie polecam (1) Sprzedają towar, którego nie mają, potem odmawiają prawa do zwrotu, janusze... Tymek Nie polecam (1) Nie polecam. 2 tygodnie czasu realizaji bez uprzedzenia o tym fakcie a... Michał Ostrzegam same kłopoty (1) towar miał byc dostępny 24 h , zmieniające się statusy 1-3 dni, kolejne do 3... brenas Nie mają towaru, a na stronie podają "dostępny" (1) Sklep sprzedaje towar którego nie mają. Status "dostępny" oznacza u nich... Jan Nie wysyłają towaru (1) Niestety po zakupie i przelaniu pieniędzy, brak towaru, brak zwrotu, brak... Bartosz Gembiak Dysk SSD (1) Towar i obsluga profesjonalne OK flyshark Xiaomi A1 działał 2 tygodnie - odmówiono gwarancji (1) Zakupiłem Xiaomi A1. Czieszyłem się nim 2 tygodnie. Od pierwszego dnia był w... Konrad Marszałek KKP (1) Sympatyczny i dostępny bez problemów sklep internetowy KKP ostrzegam przed zakupem (1) zakupiłem bezprzewodową kamerę cofania Garmin za 401.03 zł przed zakupem... inwalida Polecam! (1) Byliśmy wczoraj z narzeczoną pierwszy raz. Napiszę krótko i na temat.... Dominik Używany sprzęt jako nowy (1) Sprzedali mi używany sprzęt jako nowy. Powiedzieli, że to dystrybutor im taki... Wojtek