NIE POLECAM - brak kontaktu, zero profesjonalizmu (1) Kupiłem 4 dyski do serwera. Przy podłączeniu jeden okazał się uszkodzony - po... Łukasz zadowolony z obsługi net-s.pl (1) zadowolony z obsługi net-s.pl Sławek Serwis GWARANCYJNY nie działa (1) W grudniu 2016 kupiłem w net-s duże dyski do serwera plików. Niemal dokładnie... Piotr
Kompleksowa pomoc. (1) Zgłosiłam się do serwisu od razu po 'uśmierceniu' mojego laptopa. Dość szybka... Alicja Lorecka Zero kontaktu (1) Nie polecam - zamówienie złożone, całkowity brak kontaktu zarówno przez tel... Piotr Odzyskanie danych + naprawa głośników. (1) Odzyskanie danych z dysku oraz naprawa głośników została wykonana wedle... Katarzyna szybki bezproblemowy zakup (1) szybki bezproblemowy zakup Paweł Marcin (1) Super sklep, zamawiasz - otrzymujesz, bez zbędnych formalności. Polecam :) Marcin GODNY POLECENIA (1) Super sklep wszystko szybko sprawnie i rzetelnie. Anna Kpina! (1) Sprzedawca sprzedaje towar którego nie posiada na stanie, bardzo długi czas... Krzysztof Nie zwracają pieniędzy przy odstąpieniu od umowy! (1) Opinia dotyczy zamówienia 396961 z dnia 2017-11-06: Niestety większość... Daniel Amatorzy (1) Potwierdzam powyższe negatywne opinie. Ten sklep to jakieś nieporozumienie.... KN VR ? co to ? (1) Też nie miałem pojęcia . Przyszedłem , zobaczyłem i na pewno wrócę . Jeżeli... Piotrek Amatorka (1) Witam. Zamówienia nie ma od 8 dni roboczych !!! Zero kontaktu ze sklepem,... Klient Klient po raz ostatni (1) Po pól roku użytkowania padł dysk. Cóż zdarza się nie wyprodukował go sklep.... Klient po raz ostatni Bark kontaktu za sklepem (1) Sklep zainkasował wpłatę za blisko 500zł, nie mam od ponad 2 tygodni żadnego... Bartłomiej Totalny brak kontaktu. (2) Zamówiłem w tym sklepie pierwszy i na pewno ostatni raz. Po zamówieniu mail z... Prefel Na prawdę warto wypróbować (1) Własny zestaw VR dużo kosztuje i nie każdy ma miejsce na setup. Wszystlo tu... Eryk Kto nigdy nie był, POLECAM! (1) Jest to całkiem inna forma rozrywki multimedialnej ;) dla fanów ciekawych... Joanna Super (1) Lepsze niz narkotyki. Chociaz nie wiem bo nigdy nic nie bralem Muro