Kompletny brak kontaktu, brak zwrotu pieniędzy po odstąpieniu od Umowy (2) Potwierdzam wcześniejszą opinię jednego z pechowców, którzy mieli... Diamond Brak możliwości kontaktu ze sklepem (1) Bardzo długi czas realizacji zamówienia i żadnej możliwości kontaktu ze... Jarek Opinia (1) Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Super!!! Angelika
Nie polecam (1) 09.01.2018r oddałem na gwarancję router . Dziś jest 08.02.2018r i dalej nie... Michał Nie polecam (1) Dałem się skusić atrakcyjną ceną, jednak nie polecam tego sklepu. Brak... Michaił NIE POLECAM - brak kontaktu, zero profesjonalizmu (1) Kupiłem 4 dyski do serwera. Przy podłączeniu jeden okazał się uszkodzony - po... Łukasz zadowolony z obsługi net-s.pl (1) zadowolony z obsługi net-s.pl Sławek Serwis GWARANCYJNY nie działa (1) W grudniu 2016 kupiłem w net-s duże dyski do serwera plików. Niemal dokładnie... Piotr Kompleksowa pomoc. (1) Zgłosiłam się do serwisu od razu po 'uśmierceniu' mojego laptopa. Dość szybka... Alicja Lorecka Zero kontaktu (1) Nie polecam - zamówienie złożone, całkowity brak kontaktu zarówno przez tel... Piotr Odzyskanie danych + naprawa głośników. (1) Odzyskanie danych z dysku oraz naprawa głośników została wykonana wedle... Katarzyna szybki bezproblemowy zakup (1) szybki bezproblemowy zakup Paweł Marcin (1) Super sklep, zamawiasz - otrzymujesz, bez zbędnych formalności. Polecam :) Marcin GODNY POLECENIA (1) Super sklep wszystko szybko sprawnie i rzetelnie. Anna Kpina! (1) Sprzedawca sprzedaje towar którego nie posiada na stanie, bardzo długi czas... Krzysztof Nie zwracają pieniędzy przy odstąpieniu od umowy! (1) Opinia dotyczy zamówienia 396961 z dnia 2017-11-06: Niestety większość... Daniel Amatorzy (1) Potwierdzam powyższe negatywne opinie. Ten sklep to jakieś nieporozumienie.... KN VR ? co to ? (1) Też nie miałem pojęcia . Przyszedłem , zobaczyłem i na pewno wrócę . Jeżeli... Piotrek Amatorka (1) Witam. Zamówienia nie ma od 8 dni roboczych !!! Zero kontaktu ze sklepem,... Klient Klient po raz ostatni (1) Po pól roku użytkowania padł dysk. Cóż zdarza się nie wyprodukował go sklep.... Klient po raz ostatni