Kolejny udany zakup (1) kolejny udany zakup, w godzinach szczytu czasem trzeba poczekać trochę dłużej nect Ekspresowa diagnoza z naprawą (1) Serwis uratował mnie przed ogromnym problemem podczas pobytu w Trójmieście.... Łukasz ofiRa (1) Często kupuję w tym sklepie...fajnie promocje, przy okienku fachowa... air
Rzetelna i profesjonalna obsługa (1) Dwukrotnie korzystałam z usług. Za każdym razem byłam zaskoczona miłą obsługą... Sylwia Pełen profesjonalizm. (1) Szybka i skuteczna naprawa laptopa. Serwis po kilku godzinach wysłał maila z... Michał Najlepszy wybór ;) (1) Konkurencyjne ceny, szybka dostawa, miła obsługa - czego chcieć więcej. Jak... Piotr Polecam (1) Zamówiłem radio nawigację do Forda Focusa 2. Wszystko w jak najlepszym... Roman Dobrze wykonana praca (1) Miałem przyjemność korzystać z usług tej firmy i mogę z czystym sumieniem... Jakub Polecam (1) Polecam to miejsce, oddałam laptopa na naprawę po zalaniu 31.08.2017 został... Hanna Trybulska Dysk Transcend (1) Bardzo solidny dysk. Wierzę, że posłuży dłużej niż poprzednie - innych... Tomasz Dobry sklep, polecam (1) Zaufaliśmy sklepowi z większymi zakupami agd do mieszkania, było mało czasu i... Mizel Fachowo i z podejściem. (1) Serdecznie polecam! Komputer przyniosłem do serwisu po nieudanych próbach w... Patryk Profesjonaliści (1) Bardzo dobry kontakt, przystępne ceny, otwartość sprzedających i merytoryczne... Magdalena serwis (1) szybko, tanio, profesjonalnie, nic więcej nie trzeba dodawać. Weronika Firma z tradycjami (1) Balta to jeden z ostatnich prawdziwych sklepów komputerowych. Rzetelni... Jarek POLECAM (2) Byłem zakupić konsolę wraz z grami, obsługa profesjonalna, ale największe... Kordian Sklep dla wymagających (2) Nigdy nie zamieszczam opinii, ale tym razem jestem zmuszony pochwalić sklep... Rafał Super sprzedawca! (2) Pojawił się w sklepie na moją wielką prośbę w dzień wolny od pracy! Dziecko... Mariusz Polecam!!! (1) Naprawa bez problemow, szybko i profesjonalnie Sebastian Maria awaria (1) Damian, sklep że sprzętu. Wczoraj próbowałem odebrać zamówiony sprzęt, a tu... Józef Bąk