Lekceważenie klienta (1) Pomyłka sprzedającego zamiast tonera CE310A do HP sprzedał toner C310 do... Krzysztof polecam (1) Kilka razy korzystałem ze sklepu internetowego ,szybko i profesjonalnie... Roman Pełna profeska, zarówno przy serwisie jak i sprzedaży!!1! (1) Szczerze polecam KAŻDEMU! Pierwsza wizyta, związana z zakupem sprzętu jak... Patryk
Polecam (1) Kupowałem kamerkę do PS4. Oferta przystępna, wysyłka szybka i bezproblemowa. Patryk Kolejny zakup udany ! (1) Kolejny zakup udany ! Wiesław oszuści (1) Tragedia brak kontaktu , zwrot potrącenie bezpodstawne 30% wartosci... Katarzyna Słaba obsługa (1) Jeżeli chodzi ofertę jest w porządku. Kupiłam dobre części do komputera w... Natalia Nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam. Obsługa chamska, gburowata. Pan z serwisu... Natalia W. zamówienie dysku (1) Nie polecam tego sklepu nawet swojemu wrogowi, dno i wodorosty. Brak... niedoszły klient Nie polecam (2) Oddałem sprzęt do naprawy, który przeleżał trzy tygodnie beż żadnej... Wiechura kolejny zakup i ponownie wszsystko wzorowo (1) kolejny zakup i ponownie wszsystko wzorowo Kasia Szybko i profesjonalnie (1) serwis dba o klientów, kontat jest miły, a sprzedawcy uprzejmi. I naprawili... Wiking Tusz do drukarki canon mg2450 (1) bardzo szybka realizacja. Polecam Dorota YLOD (1) Na miejscu i od ręki pomogli mi z usterką YLOD w PS3, także nie musiałem... Maciej Pętla aktualizacyjna (1) Usunęli w mojej konsoli problem z pętlą aktualizacyjną. Wszystko w porządku i... Wojtek zakup HDM Switch (1) Profesjonalna i szybka obsługa Pawel 703 Dobry sklep (1) Drobne akcesoria komputerowe kupujętylko w NET-s Claudius Porażka (1) Serwis kompletna porażka. Laptop spędził w serwisie 2 miesiące. Przez ten... Artur Polecam (1) Skorzystałam z oferty urodzinowej w VR STUDIO. Ja i zaproszeni goscie... Magda Przystępne ceny i dużo gier (1) Gry na wszystkie platformy, sporo akcesoriów, miła i rzeczowa obsługa. Milena