Polecam! (1) Polecam, naprawiałem komputer dwa miesiące temu, działa prawidłowo, termin... Jerzyk Często zamawiam (1) Często zamawiam w tym sklepie różny asortyment. Nigdy nie miałem problemu z... Mirek_ czekam tydzien na wysylke z gdyni do gdanska (1) jedyne co dobre to cena bo na wysyłkę jednej części czekam tydzień stracony-klient
Naprawa samsunga gdańsk (1) witam, naprawa szybka, bardzo miła obsługa, serdecznie polecam. Monika Len serwis gdańsk, stacjonarny staruszek :) (1) naprawiałam u nich komputer stacjonarny, bardzo miła obsługa dla tego daje 6... Marta Kol Dobry sklep w najczystszej postaci (1) Net-S to sklep który nie bawi się w zbędny marketing i fajerwerki. Nie musi.... RJJuk Naprawa laptopa Lenovo | serwis Gdańsk (1) Bardzo miła obsługa, szybko zrealizowana naprawa biorąc pod uwagę rodzaj... Igor W Najlepszy sklep z konsolami oraz serwis w Trójmieście! (1) Polecam! Bardzo miła obsługa, Panowie zawsze doradzą coś co warto kupić. Do... Kacper Beznadziejna firma (1) Zamowione bramki VOIP ktore ciezko dostac. Stracilem czas przed zamowieniem... Marcin Niesłowność (2) Z pracy serwisu nie jestem całkowicie zadowolony, gdyż to co miało być... Wiktor Nie polecam! (1) Bardzo często kupowałem w tym sklepie różne produkty i już kilkakrotnie... tomek Uwaga na zakupy przez internet zwane "rezerwacją" (1) Przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Oferta sprzedaży przez stronę... Wojciech Gajewski Ten sklep a przede wszystkim ich serwis to jakiś żart! (1) Ten sklep a przede wszystkim ich serwis to jakiś żart! To obraza miasta... Maciej super zabawa i obsługa (1) Spędziliśmy w kilka osób w VR cztery godziny w ramach imprezy urodzinowej.... Ewa Odradzam sklep!!!!!!!!! Zero profesjonalizmu!!!! (1) Sklep sprzedaje towar ktorego NIE MA!!!! Po 48h od zlozenia zamowienia, kiedy... Justyna Informacja dla pracodawcy (1) Pan sprzedajacy gry w galerii bałtyckiej doradza z leniem w tyłk. . Zamiast... ŁUKASZ lenowo (1) w grudniu oddałem lapka do naprawy czekałem ponad miesiąc odebrałem ze... borgo Rewelacja (1) Kolejny udany zakup i kolejny powód do radości. Od momentu zamówienia... zadowolony klient Nie nie i jeszcze raz nie (1) Długi czas realizacji, kiepska jakość, nie odpisują na maile, problemy ze... Nie nie i jeszcze raz nie Nie polecam, chyba, że chcesz stracić czas (3) Podjechałem do serwisu, aby przeinstalować Windowsa i Linuxa na jednej... Mike