Odlot!!! (1) Polecam każdemu, przeżycia sa niesamowite. Na pewno jeszcze odwiedzenia... Krzysztof Gockowski POLECAM! (1) Polecam miejsce VR RIDE !! Bardzo kameralna atmosfera , bardzo dobre... Patryk Zaufany serwis (1) Według mnie najbardziej zaufany serwis w Gdańsku Serwisanci z ogromnym... Paweł Kaczmarczyk
Polecam sklep (1) Witam, polecam sklep, super ceny, super doradztwo, super oferta. Pozdrawiam... Dzoana polecam :) (1) dziś odebrałam swojego laptopa - zakup jak najbardziej udany. Najbardziej... Ola Nie polecam (1) Zero kontaktu ze sklepem. Zamówienie od kilku dni w realizacji i zero odzewu.... Karol W. Laptop Samsung Instalacja oprogramowania Windows (1) Odbiór sprzętu miał nastąpić 31.10.2017 , podany jako orientacyjny.Dokładny... Gracjan Borowiak Promocje w x-kom (1) Fajne promocje w x-kom https://ponad-standard.x-kom.pl/ - promocja na 15 lat... Rafol Dramat (1) Kompletna Porażka. Czekam już 11 dni a zamówienie ciągle w realizacji. Niby... Szymon POLECAM! (1) Wkleję tutaj moją opinie z innego portalu bo warto takich ludzi polecać... Robert Natychmiastowa profesjonalna pomoc. (1) Serwis na prawdę wart uwagi i zaufania. Potrzebowałem pilnej pomocy w związku... Paweł Trójmiasto Polecam (1) Fajne miejsce, ludzie bardzo spoko. Ceny naprawde niskie! Adrian Szczerze nie polecam! Serwis to tragedia! (2) Naprawa laptopa trwała ponad miesiąc, przy czym to nie Balta go naprawiła -... Klientka Było dobrze XD (1) Świetne miejsce, zorganizowałem sobie z kolegami męski wypad. Postrzelaliśmy... Marcin REWELACJA! (1) Naprawdę świetna miejscówka na wypad z drugą połówką lub grupą znajomych.... Krystian Aourus Gaming Box GTX1070 (1) Polecam Bardzo! Adrian opinia (1) super obsługa i szybka realizacja zamówionych towarów Agnieszka Niesamowite wrażenia!!! (1) REWELACYJNA MIEJSCÓWKA! Tak można najlepiej opisać salon VR w budynku dawnego... Anka Kopletne nieporozumienie (1) Zamówiłem 10 szt pamięci PRETEC po tygodniu poszedłem do sklepu żeby... Gontar aplikacja (1) Ja kupuję poprzez aplikację i wychodzi mi super. Cenowo i w tempie. Jestem... Marianna