Fachowa obsługa (1) Zleciłem usunięcie usterki z synchronizacją pada. Poradzili sobie... Mateusz Zawiodłem się (1) Witam Z powodu braku produktu na stanie magazynowym, złożyłem zamówienie.... Mariusz prawa konsumenta (3) Kupiłem router z annexem B. Zamówienie złożyłem przez stronę internetową... Mariusz
Bogata oferta (1) Można i wymienić stare tytułu, kupić nowości czy naprawić sprzęt. Odratowali... Lukasz Wszedłem tylko na chwilę, wrócę po więcej (1) Odwiedziłem sklep tylko po to, żeby odebrać paczkę DPD. Od niechcenia... tomek Ostrzegam przed oddaniiem sprzetu do naprawy (1) Pad do PS3, odebrałem właśnie 4 raz i znów nie działa. Za usługę zapłaciłem i... Kamil POLECAM! (1) Polecam Bardzo Serdecznie. Pozdrawiam Jan zawieszanie sie komputera (2) Dawałem komputer 3 razy do serwisu w sprawie zawieszania się. Serwis... Patryk Nie polecam! (1) Nie polecam!!! Sprzęt był w serwisie 2 miesiące, zero kontaktu ze strony... Klient Wirtualna rzeczywistość (1) Cieszę się ,że w Gdyni powstało VR Studio.Panowie z obsługi pomagają w... sulas Genialne miejsce ! :) (1) Pobyt w salonie wirtualnej rzeczywistości jest dobrym pomysłem na spędzenie... Klaudia Sklep na wzór brytyjskich sklepów, które charakteryzują się przede wszystkim tym, że klientów obsługują zapaleńcy i ludzie, (1) Krótka rozmowa wystarczy, żeby dobrać gry których się szuka od dłuższego... Piotr jestem zadowolony ! (1) od wielu lat kupuję, serwisuje i jest ok ! daranonim Panowie pomogli mi w zakupie konsoli dla córki oraz dobrali odpowiednie dla jej wieku gry. (1) Wszystko sprawnie i w bardzo milej atmosferze. W prezencie dla mojej pociechy... Julita Warto spróbować (1) Byłem ostatnio ze znajomymi, nie mieliśmy pomysłu co zrobić w weekend,... Marcin Bardzo polecam tych Panów. Naprawdę. (3) Moje dwa laptopy, które pamiętają I wojnę światową, doprowadzili do życia... Andrzej Polecam (1) Fajna oferta akcesoriów do jabłkowych urządzeń, pomocna obsługa jak w... Tom3k Polecam serdecznie, naprawa bez problemów. (1) Polecam serdecznie, naprawa mojego laptopa samsung przebiegła bez problemów a... Michał Odratowali moją ukochaną konsolę - dziękuję! (1) Sprzęt może nie był dużo warty, ale wiązały się z nią wspaniałe wspomnienia... Maciej Niestety, ale nie... (3) Skorzystałam i nie polecam. Pan w ogóle nie zainteresowany problemem tylko... Rozalia