Reklamują się jako serwis APPLE... (2) ale z tą firma mają nie wiele wspólnego, właściwie to nie mają nic wspólnego... Carla Dno_ odradzam zakupy obsługi brak telefony głuche (1) Sprzedają towar którego nie maja, zwrot pieniędzy wręcz niemożliwy, reagują... Jerzy Odradzam (1) Kupowałem tutaj kilka razy(od pendrive\'a po notebooka). Z serwisu sprzętu... Klient
ODRADZAM!!! (2) Naprawiany, następnie zareklamowany tablet nie działa. Zepsuty laptop... Klient zrobiony w bambuko Serdecznie polecam! (1) Oddałem niedziałającego laptopa po nieudanej próbie naprawienia go u innych... Maciek Serwis wart polecenia (1) Powtórne odwiedziny (z innym sprzętem) i tak samo załatwiony temat: szybko,... Squirrel-lka Szczerze polecam !!! (1) Oddałem do naprawy HP dv-7 po poprzedniej problematycznej naprawie w innym... Grzegorz Zawiodłem się (1) Trzymali laptopa prawie miesiąc i nie dość że nie naprawili to całkiem go... Marcin Komputer i zasilacz - naprawa dźwieku (1) Spotkałem sie z problemem buczącego komputera. Wymieniono zasilacz, niby na... Klient Bardzo polecam! (1) Oddałam laptopa z uszkodzonymi zawiasami i wyrwanym gniazdem zasilania. W... Kim Doma Zwrot towaru (1) Mimo ustalonego faktu o zwrocie lub wymianie towaru z sprzedawcą nie doszło... Piotr Zdumiewający serwis (1) Przyszedłem do serwisu Gral z laptopem Dell, który odmówił współpracy. Miły... Barth TM - Serwis - bardzo miłe zaskoczenie (1) Oddałem do serwisu laptopa, który miał problem z grafiką (kolorowe poziome... Rockstone P-O-L-E-C-A-M ! (1) Servis naprawdę godny polecenia. Sprawnie, szybko, profesjonalnie. Nie... Iwa TM serwis - najbardziej profesjonalny i najszybciej dzialajacy serwis laptopow byc moze w calym Trojmiescie (1) Oddalam do serwisu calkiem rozwalony laptop HP pavilion dv7, caly czas sie... Agnes świetny, fachowy serwis, miła i pomocna obsługa sklepu (1) Miałem awarię mojego PC, teoretycznie z pomocą kolegi z pracy, który od... pab Andrzej Serwis - super, sklepy - ok (1) Panowie w serwisie rewelacyjni, wiedza i doświadczenie na najwyższym... Staś Bardzo dobra i fachowa pomoc (1) Raczej nie nie przepadam za kupowaniem sprzętów elektronicznych ale po... kat.gru.85 Router z rozwaloną anteną i otwartym opakowanem (2) Kiedyś kupiłem router, którego opakowanie nie było fabrycznie ofoliowane.... Łukasz WIELKIE POZYTYWNE ZASKOCZENIE (1) Nigdy wcześniej nie potrzebowałem korzystać z serwisu laptopów. Sprzęt, gdy... Ramox