Dobra obsługa i serwis komputerowy (1) Bardzo fajna obsługa i serwis komputerowy, możliwość negocjacji cen na... Rober tSz. Tragedia (1) Oddałem laptopa z niedziałającą częściowo klawiaturą i zastrzeżeniem, że może... Życie Nie polecam (1) Komputer za 7000 tys zł dotarł z niepoprawnie zainstalowanym systemem -... Wojtek
W przypadku problemu nic nie można załatwić (1) Zdecydowanie nie polecam. Warto dopłacić kilka złotych i kupić sprzęt w... Adam Gral Serwis (1) Bardzo dobre podejście i pomocni pracownicy :) Woland (...) (2) uwaga (...) używają serwisów takich ja ceneo do pozycjonowania sklepu przez... anonim Meritum (1) Dzien dobry Jezeli chodzi o serwis Meritum-Gdansk jest to fima w ,ktorej... andzrzej nigdy więcej (1) tragedia. klawiaturę zamówiłam 30 grudnia. okazało się, że towar, który jest... Agata Nie sądziłam że to takie proste, oddać, odebrać i mieć z głowy (1) Mam laptopa sony, części kosztowne i trudno dostępne, tak mi mówili w moim... Michalina Szybka i przyjazna wymiana matrycy w laptopie (1) Gorąco polecam. Profesjonalna obsługa, rozsądne ceny i krótki czas... Yimfir Ogólnie na piąteczkę z plusem (1) Ogólnie na piąteczkę z plusem. Miła obsługa, bardzo szybko wysyłają... Robixx Koszmarny serwis (1) Zadzwoniłem do nich z pytaniem, czy mogę przywieźć komputer stacjonarny na... Wojtas Polecam, polecam, polecam (1) Śmiało mogę polecić tą firmę. Muszę przyznać - laptop w stanie idealnym,... Marcin Zadowolona (1) polecam ten salon przede wszystkim ze względu na obsługę. Pan Michał pomógł... Anka oferta nigdy nie jest aktualna, omijać, nie kupować (1) Sprzedawczyki mają klientów za nic. Zero tolerancji. Regulamin sklepu... krucy Polecam (1) Widać, że znają sie na rzeczy. Laptopa dostałem z powrotem w takim stanie w... Mati PEŁEN PROFESJONALIZM I WSPANIAŁA OBSŁUGA (1) Jak w nagłówku - pełen profesjonalizm oraz przemiła obsługa kompetentnych... AgaG Serwis (1) Szybka, miła obsługa ma bardzo dobre podejście do klienta, naprawa skuteczna,... Kamila Omijać szerokim łukiem (1) Brak kontaktu. Brak towaru, nie odbierają telefonów, automatyczne odpowiedzi... Ania Naprawa ładowarki do Asusa (1) Panowie są bardzo uprzejmi. Pomimo swej złożoności i mocnego uszkodzenia,... Aleksandra