Porażka (2) Mój laptop został oddany do naprawy która miała zająć max tydzień a... Autor Bardzo zadowolona, polecam ! (1) Miło zaskoczyła mnie obsługa w serwisie. Oddałam komputer do reklamacji na... Melka Obsługa sklepu = DNO (1) Wybrałem ten sklep z uwagi na cenę i bliskość w mieście - wszystko dobrze, do... Marcin
Opłata za płatność kartą (2) UWAGA!!! Gral pobiera opłate za obsługe płatnością kartą. Prymitywne- nigdzie... za Pierwszy serwis, który lubię! (1) Do tej pory wg mnie jedyny serwis, który pamięta o kilku prostych zasadach:... wit miła i solidna obsługa (2) Dziękuję za udaną naprawę, dokonano naprawy laptopa sprawnie tanio i miło.... Piotr Pełen profesjonalizm (1) Sprzedawca pomógł mi sprawdzić na miejscu moją konsolę WII, zaproponował... Marcin 100% zadowolenia. (1) Zdecydowanie polecam. Bardzo dobre podejście do klienta, prawidłowe... Piotr POLECAM! (1) Super serwis! Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo szybko naprawili mojego... Łukasz Polecam, ten sklepik (1) Zakupiłam 2 laptopy jeden grudzień 2014 i kolejny w tym roku. Nie zawiodłam... marzena W. Używany dysk zamiast nowego (1) W maju 2015 kupiłem dysk w salonie Komputronik w Gdańsku (w Galerii... M opinia (1) Jestem bardzo bardzo zadowolony z uslugi sprawnej szybkiej i obsluga bardzo... Janusz Wisniewski matryca do laptopa (1) bardzo miła obsługa szybko i bez problemu wymienili mi matrycę w... kilim kłamstwa (1) oddałem do naprawy ps, czas ekspertyzy 2 tyg. po 2 tygodniach zero słychu...... mmmmmm masakra (3) zamówiłam towar w sklepie , po 8 dniach ciągle w realizacji, nie można sie... krystyna Szybka i znakomita naprawa :) (1) Jedną dobę trwał przegląd komputera, dodanie pamięci, przeczyszczenie systemu... Marta Dzięgielewska Karta graficzna (1) Zakupiłem kartę graficzną w sklepie Esc,przed zakupem zapytałem czy karta... Konrad Szybko i sprawnie (1) Szybko i sprawnie naprawiony laptop. Dziękuję Włodek Najlepszy serwis w Trójmieście! (1) Sprawnie, profesjonalnie - nic dodać, nic ująć. Z pewnością wrócę do... Krzysztof Polecam, naprawiłem taniej (1) Tak w skrócie nie będę się rozpisywał. Stary laptop iBM T60, naprawili mi w 2... Waldemar Połoński