Rewelacja (1) Laptop z szeregiem uszkodzeń mechanicznych z martwych powstał. Biorąc pod... Joanna Jurak Rewelacja (1) Laptop z szeregiem uszkodzeń mechanicznych z martwych powstał. Biorąc pod... Joanna Jurak Usługa serwisowa (1) Serwis - naprawa iPhone'a i MacBook'a: szybko i skutecznie. Użytkownik
TM serwis - strzał w 10-kę (1) Byłem dałem do naprawy i bomba! Byłem i dałem do naprawy trzy laptopy każdy... Adam Drożd.......... Polecam (1) Polecam palka666 znakomity Pan Marcin (1) Owy sklep i pracującego tam, Pana Marcina polecili mi znajomi, którzy kupili... Karolina ... (1) Zamówiłem w sklepie kartę microsd, zapłaciłem z góry, po tygodniu udałem się... Dawid BARDZO ZADOWOLONY KLIENT (1) Jeśli ktoś potrzebuje dokładnego i rzetelnego specjalisty to z czystym... Aga Wojtek-naprawa pogwarancyjna (1) Solidnie,szybko,profesjonalnie,milą obsługa ,tanio ,pełne zadowolenie polecam... Wojtek znakomita obsługa (1) Kupiłem w X-kom tableta. Panowie sprzedawcy (odwiedzałem salon kilka razy,... PM Gorąco polecam!!! (1) O miejscu powiedział mi dobry znajomy. Szybko i sprawnie naprawili laptopa,... Ania G Bardzo zadowolony (1) Regeneruję swoje kartridże w tej firmie od kilku lat, i od samego początku... Jakub Po wielu latach zadowolenia oszukali (1) Od paru lat korzystałam z usług panów. Zawsze mili, chętni do pomocy. Miałam... Kasia K TM-Serwis wyśmienite miejsce (4) To moja kolejna wizyta w TM, kupowałam 2 laptopy w tym miejscu ponad rok... JUSTYNA Niepoważni - stanowczo omijać (1) Zakupiłem towar on-line z odbiorem własnym w sklepie w Gdyni. Po kilku dniach... Tomek super (1) Polecam !!!! Super miła,profesjonalna obsługa. Pan Damian oddany... Dorota komputery (1) Bardzo dobra informacja,doradztwo pomoc niezdecydowanym,mila obsluga klient Kupuje od lat.. (1) Kupuje w Balcie od wielu lat. Tylko tam są ciągle Ci sami pracownicy, dbający... Piotrek Omijać z daleka (1) 10 grudnia złożyłam zamówienie na 2 produkty przez internet, miało być do... B. Najgorszy serwis (1) Odradzam korzystanie z usług tego serwisu. Obsługa jest niemiła (Panowie są... Niezadowolona klientka