... (1) Potrzebowałam rozwiązania jak podłączyć do komputera stacjonarnego dwa... Sylwia Serwis na piątkę (1) Od lat korzystam z usług Balty, z serwisu jestem bardzo zadowolona - jest... CalVika Super serwis komputerowy (1) Przyszedłem do serwisu z nowo kupionym używanym komputerem. Windows nie... Rafa
Omijaj ten "sklep" szerokim łukiem. (1) Nie dość, że obsługa mizerna, to ceny niczym z kosmosu. Wystarczy skierować... gw Nie polecam (1) Horrendalnie długi czas realizacji zleceń. Brak kontaktu ze strony serwisu.... Paweł Demolka? Ależ proszę! (2) Nie dość, że Pan spędził z 5 h na gmeraniu w TV to zarysował i ubrudził mi... Godne POŻAŁOWANIA a nie poleceni Serwis Iphone - świetnie! (2) Bardzo polecam serwis CTB Poland. Nie dość, że naprawili mi iPhone w... Piotrek Serwis porażka (1) Oddałem laptopa do naprawy nie dość że trzymali go pół roku i zero informacji... Jacek Nie polecam. Żenująca obsługa. (1) Kupiłam 2 laptopy do firmy, po kilku dniach zwróciłam jednego. W momencie... Monika Najgorzej wydane pieniądze od lat czyli serwis Net-S Gdynia Starowiejska (1) Miałem ogromną nieprzyjemność oddać laptopa i komputer stacjonarny do serwisu... Marcin Serwis Laptopów Meritum - PORAŻKA I BRAK KOMPETENCJI (1) Umówiliśmy się ustnie na termin odioru, Nie dotyrzymali go. Cwaniaki z nich... Asus P O L E C A M ! ! ! (1) Serwis naprawdę godny polecenia. System wgrany wszystko śmiga jak torpeda :)... Damian Byłem, skorzystałem, POLECAM (4) Panowie z punktu na Chełmie szybko, skutecznie i stosunkowo niedrogo uporali... Wojtek ogólnie piąteczka, dla mnie OK sklep (1) Miło i fachowo, obsługa pomogła dobrać podzespoły do zestawu i zamówili z... Minior naprawa laptopa (1) krótki czas naprawy,dobra konkurencyjna cena, senior Reklamują się jako serwis APPLE... (2) ale z tą firma mają nie wiele wspólnego, właściwie to nie mają nic wspólnego... Carla Dno_ odradzam zakupy obsługi brak telefony głuche (1) Sprzedają towar którego nie maja, zwrot pieniędzy wręcz niemożliwy, reagują... Jerzy Odradzam (1) Kupowałem tutaj kilka razy(od pendrive\'a po notebooka). Z serwisu sprzętu... Klient ODRADZAM!!! (2) Naprawiany, następnie zareklamowany tablet nie działa. Zepsuty laptop... Klient zrobiony w bambuko Serdecznie polecam! (1) Oddałem niedziałającego laptopa po nieudanej próbie naprawienia go u innych... Maciek