Bardzo polecam tych Panów. Naprawdę. (3) Moje dwa laptopy, które pamiętają I wojnę światową, doprowadzili do życia... Andrzej Polecam (1) Fajna oferta akcesoriów do jabłkowych urządzeń, pomocna obsługa jak w... Tom3k Polecam serdecznie, naprawa bez problemów. (1) Polecam serdecznie, naprawa mojego laptopa samsung przebiegła bez problemów a... Michał
Odratowali moją ukochaną konsolę - dziękuję! (1) Sprzęt może nie był dużo warty, ale wiązały się z nią wspaniałe wspomnienia... Maciej Niestety, ale nie... (3) Skorzystałam i nie polecam. Pan w ogóle nie zainteresowany problemem tylko... Rozalia ... (1) Potrzebowałam rozwiązania jak podłączyć do komputera stacjonarnego dwa... Sylwia Serwis na piątkę (1) Od lat korzystam z usług Balty, z serwisu jestem bardzo zadowolona - jest... CalVika Super serwis komputerowy (1) Przyszedłem do serwisu z nowo kupionym używanym komputerem. Windows nie... Rafa Omijaj ten "sklep" szerokim łukiem. (1) Nie dość, że obsługa mizerna, to ceny niczym z kosmosu. Wystarczy skierować... gw Nie polecam (1) Horrendalnie długi czas realizacji zleceń. Brak kontaktu ze strony serwisu.... Paweł Demolka? Ależ proszę! (2) Nie dość, że Pan spędził z 5 h na gmeraniu w TV to zarysował i ubrudził mi... Godne POŻAŁOWANIA a nie poleceni Serwis Iphone - świetnie! (2) Bardzo polecam serwis CTB Poland. Nie dość, że naprawili mi iPhone w... Piotrek Serwis porażka (1) Oddałem laptopa do naprawy nie dość że trzymali go pół roku i zero informacji... Jacek Nie polecam. Żenująca obsługa. (1) Kupiłam 2 laptopy do firmy, po kilku dniach zwróciłam jednego. W momencie... Monika Najgorzej wydane pieniądze od lat czyli serwis Net-S Gdynia Starowiejska (1) Miałem ogromną nieprzyjemność oddać laptopa i komputer stacjonarny do serwisu... Marcin Serwis Laptopów Meritum - PORAŻKA I BRAK KOMPETENCJI (1) Umówiliśmy się ustnie na termin odioru, Nie dotyrzymali go. Cwaniaki z nich... Asus P O L E C A M ! ! ! (1) Serwis naprawdę godny polecenia. System wgrany wszystko śmiga jak torpeda :)... Damian Byłem, skorzystałem, POLECAM (4) Panowie z punktu na Chełmie szybko, skutecznie i stosunkowo niedrogo uporali... Wojtek ogólnie piąteczka, dla mnie OK sklep (1) Miło i fachowo, obsługa pomogła dobrać podzespoły do zestawu i zamówili z... Minior naprawa laptopa (1) krótki czas naprawy,dobra konkurencyjna cena, senior