...

Temat dostępny też na forum: Euronord
Kupiłem drzwi Euronord, porażka. Ludzie z daleka od produktów tej firmy.
Opinia dotyczy drzwi wejściowych z włókien węglowych serii parlament prestige. Po dwóch latach eksploatacji drzwi się ,,rozłaża", a nie wspomnę już o zamku na którego wymianę w ramach gwarancji czekałem ok. trzech miesięcy. Osoba odpowiedzialna za jej załatwienie chyba liczyła na to, że dam sobie z tym spokój i wymienię ten zamek we własnym zakresie. XXI wiek, środek Europy i taka lipa. Po prostu szkoda słów. Jeśli ktoś się zastanawia nad kupnem takich drzwi ja odradzam.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ...

Szczęściarz z Ciebie - ja na załatwienie reklamacji czekam już 7 miesięcy i ciągle mi obiecują, że wymienią skrzydło w 'następnym tygodniu'.
Drzwi zewnętrzne Classic - pęknięta listwa, do której przykręca się wkładki zamków, zardzewiałe zawiasy...
PORAŻKA!!! Z dala od tej 'firmy'!!!

no niestety za pozno sie wzialem za czytanie opinii i zakupilem te badziewie, drzwi zewnetrzne, ktore pekly na pol po tygodniu uzytkowania, reklamacje zlozylismy jakis pol roku temu, podejscie serwisanta, ktory niedawno sie pojawil wola o pomste do nieba, dowiedziesmy sie ze dzrwi sa po gwarancji bo trwa ona uwaga: POL ROKU. Poza tym to nasza wina gdyz (tu nastepny kwiatek) na pewno je za mocno zamykalismy. troche nam rece opadly bo skoro drzwi pekaja od trzaskania (ktorego zreszta nie bylo) to jak maja uchronic nas przed potencjalnym wlamywaczem? no i jeszcze serwisant stwierdzil ze nie zostawi nam protokolu bo musi go zawiesc do firmy a my mozemy go sobie pozniej odebrac w jej siedzibie (200 km od miejsca zamieszkania). skonczylo sie na awanturze. Podumowujac: produkt to dno kompletne, a serwis puka w to dno od spodu. Dla masochistow

Ja mam drzwi wejściowe prestige od 4 lat i jestem bardzo zadowolona-są szczelne,zamek ok.

guano prawda, lakier schodzi z dzwi, pojawiaja sie plamy. drewno pęka