Nowy mieszkaniec - ocena (1) Bardzo dobre drzwi, mamy je jako wejściowe i dobrze wyglądają. Nowy mieszkaniec Bogusław - ocena (1) To już czwarta realizacja, przy której zdecydowaliśmy się na współpracę ze... Bogusław Sławek - ocena (1) Jeśli ktoś szuka drzwi do mieszkania, które serio robią robotę to gradara z... Sławek
Adam - ocena (1) Polecam wszystko zrobione zgodnie z umową, Bardzo solidna firma. Adam Natalia - ocena (1) Zakupione drzwi w pełni odpowiadają moim oczekiwaniom. Obsługa z biura... Natalia Karolina - ocena (1) Rodzice korzystali z usług kris-bud24 przy wymienienie okien w całym... Karolina Karol Staniszewski. - ocena (1) Zły pomiar okna,nie dotrzymamy termin montażu.Nie polecam tej firmy. Karol Staniszewski. Jacek - ocena (1) Makabryczna obsługa pogwarancyjna. Po tym się poznaje dobre firmy, że... Jacek Mirosław - ocena (1) Stalrem to firma, na której można polegać. Pełen profesjonalizm, świetny... Mirosław Kamil - ocena (1) O ile proces składania zamówienia jest ok, to sam proces montażu i... Kamil M Jonkus - ocena (1) Firma krzak. Zamówiliśmy przez Bestpol.eu bramę garażową i drzwi wejściowe... M Jonkus Franciszek - ocena (1) Poprawny montaż, super negocjacje Franciszek Marzena - ocena (1) Bardzo polecam firmę Bel-Pol po zakupie 2 kpl. drzwi zewnętrznych klatkowych.... Marzena Robert - opinia (2) Polecam firme. Wszystko zgodnie z umowa, fachowo a co najwazniejsze w Dobrej... Robert Marek - ocena (1) Drzwi po montażu nie zamykają się. Po naprawie się zamykają, ale wiszą... Marek Marek - ocena (1) Zamówiłem drzwi w salonie na ulicy kołobrzeskiej duży wachlarz wyboru.Długi... Marek Eliasz - ocena (1) Pełen pozytyw. Sprawny zakup i całkiem niezły montaż. Eliasz Zuza - ocena (1) Nie znałam się na drzwiach, na takich tematach budowlanych, ale tutaj mi... Zuza Mirka - ocena (1) Fajny wybór na miejscu w Gdyni. Nawet podobne wzory ale różne firmy, wiec... Mirka Wiśniewski - ocena (1) Zakupiliśmy drzwi. Chcieliśmy białe i mamy białe. Ale nie wiedzieliśmy że... Wiśniewski