Mariusz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście od początku do końca, polecam firmę. Bardzo... Mariusz Rodzice i córka - ocena (1) Witam, ostatnio razem z moimi rodzicami mieliśmy okazję współpracować z firmą... Rodzice i córka Dorota Sopot - ocena (1) Świetne doradztwo, super wykonanie. Polecam serdecznie Dorota Sopot
Aleksander - ocena (1) Wymierzone i całkiem sprawnie zamontowane okna z roletami. Rolety tak... Aleksander Małgorzata - ocena (1) Nie polecam tej firmy. Mój montaż odbył się na początku roku 2024. Firma... Małgorzata Andrzej - ocena (1) Fachowa usługa, konkurencyjne ceny Andrzej Aleksandra - ocena (1) Drzwi są bardzo solidnie wykonane. Szczerze polecam! Aleksandra Klient - ocena (1) Jesteśmy z żoną zadowoleni, dziękujemy za pomoc w wyborze. Klient Ania - ocena (1) Pomoc w doborze parametrów okien, bo kompletnie się na tym nie znam. Inne na... Ania Marek - ocena (1) Drzwi i okna doradzone i dobrane pod obecne realia. Tak by było ciepło ale i... Marek Janek - ocena (1) Drzwi bardzo wytrzymałe. Mam je w całym mieszkaniu i super sie sprawdzaja,... Janek Ryszard - ocena (1) Wybór drzwi do wnętrza naprawdę duży. Można przebierać, wybierać. I to nie... Ryszard Mateo - ocena (1) Miałem wstępnie wybrane drzwi, ale przekonano mnie do modelu o lepszych... Mateo Bogusław - ocena (1) Mają fajna i dużą ofertę drzwi. Nawet mając coś wybranego, to można u nich to... Bogusław Kajetan - ocena (1) Spoko ludzie na miejscu. Od razu było wiadomo co i jak. Pokazane, przegadane.... Kajetan Leokadia - ocena (1) Kompletnie się na tym nie znam, wiec wybierając drzwi mogę opierać się na... Leokadia Mahatma - ocena (1) Doradztwo na wysokim poziomie. Wiadomo wzór można dobrać z katalogu, ale... Mahatma GK - ocena (1) Wszystko na tip top. GK Damian - ocena (1) Gdy mówią, że zadzwonią o godzinie X - dzwonią. Gdy mówią, że przyjdą o... Damian Filip Nowobylski - ocena (1) Od kiedy jest jeden punkt, wszystko wróciło do normy. 100% zadowolenia z... Filip Nowobylski