GerberJ - ocena (1) Okna dobrane nieźle, do tego parapety. Firma kierowała uwagę bardziej na... GerberJ Natalia Z - ocena (2) Obsługa w salonie bardzo dobra. W pełni świadomie dokonałam wyboru drzwi,... Natalia Z Alina - ocena (1) W salonie na Morskiej zamówiłam drzwi Gerda z montażem. Wszystko odbyło się... Alina
Andrzej - ocena (1) Firma Maxdoor ostatnio zamontowała mi drzwi i odbudowała starą futrynę i... Andrzej ELA - ocena (1) bardzo dobrze wykonana praca ,solidnie wstawione drzwi do starych futryn i... ELA Marika - ocena (1) Firma bardzo solidnie zamontowała drzwi i futryny. Panowie montażyści mili i... Marika Sławomir - ocena (1) Miła, fachowa i niezwykle cierpliwa obsługa klienta w biurze na Budowlanych.... Sławomir Mirek - ocena (1) Dokładałem u siebie na okna rolety. Poszło sprawnie. Posłuchałem sprzedawcę,... Mirek Rychu - ocena (1) Spoko robota. Akcja z montażem całkiem sprawna. Nawet nie myślałem, ze to... Rychu kazimierzowski - ocena (1) Spoko firma. Może nie ideał, ale podeszła do tematu sprawnie i pokazała fajne... kazimierzowski klient - ocena (1) Drzwi bardzo niskiej jakości. klient Klientka - ocena (1) Nie polecam,drzwi się łuszczą ,plus brak gwarancji. Klientka ziemowitc - ocena (1) Zdążyliśmy przed zimą. I z zakupem i montażem. Ekipa się uwinęła i mamy... ziemowitc Mieszkaniec Garnizonu - ocena (1) bardzo słabo zarządzany sklep, mimo początkowych sukcesów i ładnego wystroju,... Mieszkaniec Garnizonu Anna - ocena (1) Do Studia trafiliśmy Wraz z naszym architektem. Razem z mężem zakupiliśmy... Anna Tommasz - ocena (1) Obsługa klienta, doradztwo oraz przedstawienie oferty na bardzo wysokim... Tommasz igors - ocena (1) Fachowcy, wieloletnie doświadczenie i można wynegocjować korzystne warunki igors Jola - ocena (1) Bardzo solidna firma , profesjonalna obsługa w punkcie klienta jak i podczas... Jola Grzesiek - ocena (1) Fajna obsługa, można negocjować ceny. Grzesiek Ola - ocena (1) Fachowa pomoc i szybka realizacja. Duży wybór ciekawych wzorów i możliwość... Ola