Łukasz. W - ocena (1) Szybka realizacja. Przystępna cena. Bardzo dobry kontakt z przedstawicielem.... Łukasz. W Sławomir Stromski - ocena (2) Drzwi zamontowane zostały w skosie pod dachem. Bardzo dobrze i szybko... Sławomir Stromski Magda - ocena (1) Pełna profeska. Nie tylko dobór podłogi ale i jej montaż spełniły moje... Magda
Emil - ocena (1) Wszystko w porządku. Dzięki! Emil Anna - ocena (1) Pomogą w wyborze, prace montażowe realizowane na bardzo wysokim poziomie. Anna Dawid - ocena (1) Dobry stosunek ceny do jakości. Dotrzymują ustalonych terminów. Dawid MK - ocena (1) Szybko, sprawnie, bez wciskania niepotrzebnych usług. Z doradztwem. Polecam. MK Sandra - ocena (1) Polecam Ventana Studio Sandra Mariola - ocena (1) Polecam firmę.Miła i profesjonana obsługa.Wymiana okien przebiegała bardzo... Mariola Kasia I - ocena (2) U Pani Magdy zamawiałam drzwi do całego mieszkania i plisy. Przesympatyczna... Kasia I Moriz - ocena (1) Konkurencyjni cenowo, obsługa bardzo uprzejma i chętna do pomocy. Moriz Marek - ocena (1) Swoją realizację wykonują poprawnie, wszystko jasne i zgodnie z ustaleniami. Marek Tomasz - ocena (1) Kawał dobrej pracy, brak problemów z terminami. Tomasz Roman - ocena (1) Niesolidny montaż. Podwyższenie ceny za usługę pomimo wcześniejszych... Roman Magda - opinia (1) Kupiłam podłogi laminowane Pergo wraz z montażem . Fachowe doractwo oraz... Magda Magda - opinia (1) Kupiłam drzwi dre vetro , jestem bardzo zadowolona z fachowego doractwa ,... Magda Marek Szatanowski - opinia (1) Zamówienie - 5 par drzwi wewnętrznych wraz z zabudową futryn , jedna futryna... Marek Szatanowski Dorota K.Kolbudy - opinia (1) Sempre Art.to firma godna polecenia.Doradztwo i montaż drzwi na najwyższym... Dorota K.Kolbudy Władysława - opinia (1) Solidnie wykonany montaż zaledwie w 2 dni, Panowie bardzo sympatyczni,... Władysława Tomasz - opinia (1) Solidna i profesjonalna firma. Poprawny kontakt i świetne doradztwo. Tomasz