Magda - opinia (1) Konkretni fachowcy i konkurencyjność cen. Magda Flip - opinia (1) Pełna fachowość, racjonalny cennik. Flip MariuszJol - opinia (1) Bardzo dobrze realizowane prace montażowe, w ofercie mają wyłącznie okna... MariuszJol
Adam - opinia (1) Pełna fachowość i zaangażowanie w podejściu do klienta i realizacji prac... Adam Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm i jednocześnie konkurencyjność cen. Piotr Barbara - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi Pani Magdy dlatego przy kolejnym remoncie... Barbara Piotr - opinia (2) Z wielką przyjemnością polecam firmę ventana magdalena Repetowicz. Zamawiałem... Piotr Rafał K. - opinia (1) Super firma, przyjechali z pomocą nawet po 7 latach od realizacji!!! Gorąco... Rafał K. Andrzej - opinia (2) W Ventana Studio kupiliśmy panele podłogowe, listwy przypodłogowe i... Andrzej Dominika - opinia (1) Wszystko na odpowiednio wysokim poziomie, na pewno dużym plusem jest... Dominika Emil - opinia (1) Szybko i fachowo przeprowadzona realizacja. Do tego konkurencyjne ceny jeśli... Emil Sandra - opinia (1) Montaż wykonany sprawnie i terminowo, bardzo dobry kontakt z klientem, drzwi... Sandra Arek - opinia (1) Rzetelna i solidna firma. Jestem bardzo zadowolony z doradztwa, o wszystkim... Arek Marek - opinia (1) Okna wykonane bardzo fachowo i rzetelnie. Jestem bardzo zadowolony z kontaktu... Marek Iwona - opinia (1) Polecam. Szybka realizacja zamówienia. Czysto, estetycznie, bez uwag. Iwona Ewa - opinia (1) Bardzo dobry kontakt: wystarczy znać ilość potrzebnych drzwi ;). Doradzą... Ewa Quba - opinia (1) Profesjonalnie w każdym calu . Firma solidna, pracownicy bardzo kompetentni.... Quba Michał - opinia (1) Przystępne ceny, naprawdę fachowe podejście do potrzeb klienta. Polecam! Michał Katarzyna - opinia (2) jestem zachwycona jakością usługi, cierpliwością, podejściem do klienta,... Katarzyna Franek - opinia (1) Uczciwi, konkretni i terminowi. Franek