Radosław - opinia (1) Można się doradzić, dobre ceny i na pewno pomogą w dobraniu odpowiednich... Radosław Sebastian - opinia (1) Dobre ceny, krótkie terminy realizacji i dostępność do produktów najlepszych... Sebastian Aleksander - opinia (1) Konkretni fachowcy, przede wszystkim brak problemów z obsługą i dopilnowaniem... Aleksander
Adam - opinia (1) Racjonalny wybór, profesjonalizm obsługi od A do Z. Rozbudowa oferta dobrej... Adam Monika - opinia (1) Totalna katastrofa!!! , firma przyjmuje zlecenia o których mam wrażenie że... Monika Monika - opinia (1) Totalna katastrofa!!! , firma przyjmuje zlecenia o których mam wrażenie że... Monika Aleksandra - opinia (1) Kiepska jakosc obsługi. Nie polecam. Aleksandra Paweł - opinia (1) Znają się na rzeczy i mają bardzo dobre oferty w zakresie drzwi zewnętrznych... Paweł Ewa - opinia (1) Wszystko ok, polecam firmę. Jakościowo bardzo dobrze, termin 5 tygodni to... Ewa Dorek - opinia (1) Doświadczona firma z przystępnymi ofertami dla klientów indywidualnych.... Dorek Wioletta R - opinia (1) Firma rzetelna, godna polecenia. Wszystko szybko i solidnie a montaż drzwi... Wioletta R Gregor - opinia (5) Zdecydowanie nie polecam, żałuję, że zdecydowałem sie na inwestycje z tej... Gregor Daria - opinia (1) Konkretna firma, brak problemów z terminami i jednocześnie dotrzymują... Daria Jola i Krzysztof - opinia (1) Nowe solidne drzwi zewnętrzne, wewnątrzklatkowe zostały estetycznie osadzone... Jola i Krzysztof kamil - opinia (1) Czas realizacji lekko ponad miesiąc - czyli chyba ok na wymianę drzwi.... kamil Maciej - opinia (1) Przystępne ceny, racjonalne terminy realizacji i pomocna obsługa. Maciej Adam - opinia (1) Zakupiłem w Stalremie drzwi zewnętrzne Wiked Premium z usługą montażu.... Adam Artur - opinia (1) Przystępne ceny, krótkie terminy i jednocześnie bardzo pomocna obsługa na... Artur Norbert - opinia (1) Szybko, sprawnie i rzeczowo są w stanie przeprowadzić całą realizację w... Norbert Sebastian - opinia (1) Dobre terminy, profesjonalna obsługa i można o wszystko dopytać, dokładne... Sebastian