Tomek - opinia (1) Fachowe doradztwo, konkurencyjne oferty cenowe i dotrzymanie terminów... Tomek Malgorzata - opinia (1) Od wczoraj posiadamy nowe drzwi wewnetrzne. Jestesmy zadowoleni ze... Malgorzata DominikaD - opinia (1) Profesjonalizm obsługi, bardzo konkurencyjne oferty na tle konkurencji. Można... DominikaD
Hubert - opinia (1) Obsługę, doradztwo jak i montaż na bardzo wysokim poziome. Trudno się do... Hubert Kamil - opinia (1) Konkretni fachowcy, dotrzymują ustaleń. Ceny przystępne, polecam! Kamil Janek - opinia (1) Konkretni fachowcy, warto się do nich wybrać i sprawdzić dokładną ofertę oraz... Janek Kasia Krauze - opinia (1) Naprawdę polecam - super kontakt i szybko wszystko wykonane. Najważniejsze... Kasia Krauze Mariusz - opinia (1) Zamówić można u nich piękne drewniane drzwi. Miła i profesjonalna obsługa,... Mariusz Izabela - opinia (1) Super obsługa korzystałam z usług firmy dwa razy pierwszy przy wymianie drzwi... Izabela martyna - opinia (1) Warto postawić na Drawex. Bardzo dobre produkty, bezproblemowy i... martyna Radosław - opinia (1) Można się doradzić, dobre ceny i na pewno pomogą w dobraniu odpowiednich... Radosław Sebastian - opinia (1) Dobre ceny, krótkie terminy realizacji i dostępność do produktów najlepszych... Sebastian Aleksander - opinia (1) Konkretni fachowcy, przede wszystkim brak problemów z obsługą i dopilnowaniem... Aleksander Adam - opinia (1) Racjonalny wybór, profesjonalizm obsługi od A do Z. Rozbudowa oferta dobrej... Adam Monika - opinia (1) Totalna katastrofa!!! , firma przyjmuje zlecenia o których mam wrażenie że... Monika Monika - opinia (1) Totalna katastrofa!!! , firma przyjmuje zlecenia o których mam wrażenie że... Monika Aleksandra - opinia (1) Kiepska jakosc obsługi. Nie polecam. Aleksandra Paweł - opinia (1) Znają się na rzeczy i mają bardzo dobre oferty w zakresie drzwi zewnętrznych... Paweł Ewa - opinia (1) Wszystko ok, polecam firmę. Jakościowo bardzo dobrze, termin 5 tygodni to... Ewa Dorek - opinia (1) Doświadczona firma z przystępnymi ofertami dla klientów indywidualnych.... Dorek