Leokadia - ocena (1) Kompletnie się na tym nie znam, wiec wybierając drzwi mogę opierać się na... Leokadia Mahatma - ocena (1) Doradztwo na wysokim poziomie. Wiadomo wzór można dobrać z katalogu, ale... Mahatma GK - ocena (1) Wszystko na tip top. GK
Damian - ocena (1) Gdy mówią, że zadzwonią o godzinie X - dzwonią. Gdy mówią, że przyjdą o... Damian Filip Nowobylski - ocena (1) Od kiedy jest jeden punkt, wszystko wróciło do normy. 100% zadowolenia z... Filip Nowobylski Julianna - ocena (1) W Drawex wybieraliśmy drzwi do domu. Spora pomoc przy doborze. Ja to bym... Julianna Jacek - ocena (2) Po montażu mega bałagan, pozostawione stare futryny, drzwi(za dodatkowe 100... Jacek Jacek - ocena (1) Kupno i montaż drzwi w Drawex przeszedł bezproblemowo. Całkiem sprawnie.... Jacek Izabela Lodzińska - ocena (1) Super firma! Profesjonalizm, terminowość, kultura osobista montażystów,... Izabela Lodzińska Pati - ocena (1) Nie znam sie na tym. Kompletnie. Dlatego liczę na pomoc w salonie. I tu nie... Pati horoszka - ocena (1) Zmieniałam drzwi wejściowe, bo stare to już nie wyglądały i nie miały tych... horoszka GerberJ - ocena (1) Okna dobrane nieźle, do tego parapety. Firma kierowała uwagę bardziej na... GerberJ Natalia Z - ocena (2) Obsługa w salonie bardzo dobra. W pełni świadomie dokonałam wyboru drzwi,... Natalia Z Alina - ocena (1) W salonie na Morskiej zamówiłam drzwi Gerda z montażem. Wszystko odbyło się... Alina Andrzej - ocena (1) Firma Maxdoor ostatnio zamontowała mi drzwi i odbudowała starą futrynę i... Andrzej ELA - ocena (1) bardzo dobrze wykonana praca ,solidnie wstawione drzwi do starych futryn i... ELA Marika - ocena (1) Firma bardzo solidnie zamontowała drzwi i futryny. Panowie montażyści mili i... Marika Sławomir - ocena (1) Miła, fachowa i niezwykle cierpliwa obsługa klienta w biurze na Budowlanych.... Sławomir Mirek - ocena (1) Dokładałem u siebie na okna rolety. Poszło sprawnie. Posłuchałem sprzedawcę,... Mirek Rychu - ocena (1) Spoko robota. Akcja z montażem całkiem sprawna. Nawet nie myślałem, ze to... Rychu