01 Pizzarium

Pizzerie

Gdańsk, Podwale Staromiejskie 102B

Do - opinia (1) Bardzo dobra pizzeria. Brawo za opcje wege. Do Kamila - opinia (1) gustoso delizioso ottimo servizio lo consiglio vivamente. Napewno wrócę Kamila Anna - opinia (1) Pizza przepyszna! Obsługa przemiła! Anna
Aleksandra - opinia (1) Najlepsza pizza w mieście! Pyszne ciasto i składniki. Do tego Pan kelner:... Aleksandra Domi - opinia (1) Prawdziwe włoskie ciasto, perfekcyjna obsluga i chlodne piwko! Polecam z... Domi Tomek - opinia (1) Troszkę drogo ale wiadomo, centrum miasta. Obsługa super, świetne desery na... Tomek Daniel - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce. Bardzo dobra pizza Daniel A. - opinia (1) Pyszna pizza,autentyczność,smaki Italii. Pozdrowienia dla pana Włocha... A. Kuba - opinia (1) Witam! No ja niestety ale zostałem potraktowany olewająco... z Podwala miałem... Kuba Rafal - opinia (1) Pizza z wyższej półki w przystępnej cenie. Rewelacyjna obsługa. Rafal Nik - opinia (1) Tutaj można spróbować najlepszej pizzy w Trójmieście! Składniki pizzy są po... Nik Weronika - opinia (1) Wczoraj odwiedziłam to miejsce po raz pierwszy, i już wiem, że będę tam stałą... Weronika Uwielbiam (1) Na miejscu i w dostawie. Dla mnie TOP3 trójsmiejskich pizzeri. pawelryg Pizza sucha i droga (1) Znam smak tej pizzy prosto z Rzymu najlepsza w rzymie jest przy tzw mieście... Marek Najlepsza pizza w 3-mieście (1) Oryginalne składniki, pychotka. Super. Polecam. BR Agnieszka - opinia (2) Moim zdaniem najlepsza pizzeria w centrum Gdańska. Ciasto jest wyjątkowe.... Agnieszka jestem na tak (1) Super jadam w tym lokalu Pizze ok 2 razy w miesiącu od ok roku i nigdy się... Tomi Szymek - opinia (1) Najlepsza włoska pizza w Gdańsku Szymek Prawdziwa włoska pizzeria ! (1) Polecam serdecznie Pizzarium01 w Gdańsku! Albert wszystko super (1) fajny wybór szybko podane pizza na kawałki fajna opcja puszyste ciasto gdyby... smacznie