01 Pizzarium

Pizzerie

Gdańsk, Podwale Staromiejskie 102B

Kuba - opinia (1) Witam! No ja niestety ale zostałem potraktowany olewająco... z Podwala miałem... Kuba Rafal - opinia (1) Pizza z wyższej półki w przystępnej cenie. Rewelacyjna obsługa. Rafal Nik - opinia (1) Tutaj można spróbować najlepszej pizzy w Trójmieście! Składniki pizzy są po... Nik
Sławomir - opinia (1) Wybierając tą pizzerię zasugerowałam się ocenami i to był mój błąd. Może to... Sławomir Weronika - opinia (1) Wczoraj odwiedziłam to miejsce po raz pierwszy, i już wiem, że będę tam stałą... Weronika Uwielbiam (1) Na miejscu i w dostawie. Dla mnie TOP3 trójsmiejskich pizzeri. pawelryg Pizza sucha i droga (1) Znam smak tej pizzy prosto z Rzymu najlepsza w rzymie jest przy tzw mieście... Marek Najlepsza pizza w 3-mieście (1) Oryginalne składniki, pychotka. Super. Polecam. BR Agnieszka - opinia (2) Moim zdaniem najlepsza pizzeria w centrum Gdańska. Ciasto jest wyjątkowe.... Agnieszka jestem na tak (1) Super jadam w tym lokalu Pizze ok 2 razy w miesiącu od ok roku i nigdy się... Tomi Szymek - opinia (1) Najlepsza włoska pizza w Gdańsku Szymek Prawdziwa włoska pizzeria ! (1) Polecam serdecznie Pizzarium01 w Gdańsku! Albert wszystko super (1) fajny wybór szybko podane pizza na kawałki fajna opcja puszyste ciasto gdyby... smacznie Super! (1) Do pizzerii wpadłem tylko i wyłącznie dlatego, że miałem mało czasu, wielką... Marcin Oby tak zawsze! (1) Przepyszna pizza dostarczona w bardzo krótkim czasie. Wiecej nie trzeba.... Aleksandra Super pizzeria (1) Mieliśmy iść z mężem na pizze do konkurencji ale z racji tego ze u... pat Ocena (1) Pizza, najlepsza jaką jadłam, a zważywszy na mój wiek ( muszę być wiarygodna-... Beata Najsmaczniejsza pizza w trójmieście (2) Próbowałem już wszystkich rodzajów pizzy i na żadnym się nie zawiodłem. Miła... Aleksander