100% sukcesu :)
Nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu, ani nawet na skuterze czy motorowerze, a dziś za pierwszym razem zdałem egzamin kat. A. Bardzo dobre przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Indywidualne podejście, zero stresu, nerwów. Nikt na Ciebie nie krzyczy, nie podnosi głosu, instruktorzy mili, uśmiechnięci, pomocni, na zadane pytania odpowiadają z chęcią, tłumacząc do skutku. Grafik w nowej pracy otrzymałem na ostatnią chwilę, mimo niecałego tygodnia do egzaminu, znaleziono dla mnie terminy i dano możliwość poćwiczenia przed samym egzaminem. Kiedy z powodu nawału pracy nie pojawiłem się na jednym z nich, nikt nie miał do mnie pretensji, tylko obmyślono, jak rozwiązać ten problem:)
Do tego dostajecie kupon zniżkowy na sprzęt, akcesoria motocyklowe, ważny rok od pierwszego zakupu w sklepie oraz kask w gratisie.
Gdybym miał jeszcze raz wybierać szkołę nauki jazdy, na pewno byłby to Ampol LzD! Polecam!
Do tego dostajecie kupon zniżkowy na sprzęt, akcesoria motocyklowe, ważny rok od pierwszego zakupu w sklepie oraz kask w gratisie.
Gdybym miał jeszcze raz wybierać szkołę nauki jazdy, na pewno byłby to Ampol LzD! Polecam!