Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie polecam. Pełen profesjonalizm. Robiłem prawko na kategorię A.... Norbert Wsapniała szkoła! (1) Witam serdecznie! Ampol jest najlepszą szkołą po słońcem, bardzo miło i z... Ewelina Najlepsza szkoła (1) Ampol to najlepsza szkoła jazdy. Egzamin zdałam bez problemu. Polecam... Dorota
Ocena szkoly jazdy AMPOL (1) Witam, na samym wstępie chciałbym powiedzieć ze decyzja robienia prawa jazdy... Karol K. Serdecznie wszystkim Polecam! (1) Fachowa obsługa, indywidualne podejście. Instruktor dla każdego specjalnie... Emilian Patryk - opinia (1) Ampol jest naprawe bardzo dobrym osrodkiem szkolenia kierowcow. !!!!!!!!... Patryk Damian - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę. Prawo jazdy zdałem za pierwszym podejściem!... Damian . (1) W Ampolu trafiłam na naprawdę wspaniałych ludzi. Na każde, nawet... E. Polecam w 100% (1) Ci którzy chcą zdać egzamin powinni udać się od razu na śląską 49/a. Ampol... Pax Jeśli Prawo Jazdy to tylko to tylko Ampol LzD!!!! (1) Jak dla mnie, to nie ma chyba drugiej takiej szkoły w trójmieście. Pełen... Klaudiusz Profesjonalizm !!! (1) Gorąco polecam !!! Profesjonalizm, bardzo wysoki poziom kształcenia,... Bartek Z AMPOL zdaje się za pierwszym razem! (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy AMPOL . Solidne przygotowanie teoretyczne oraz... Paula POLECAM! (2) Gorąco polecam! Szkoła godna polecenia, poziom nauki świetny, terminy... Kamila 100% sukcesu :) (1) Nigdy wcześniej nie jeździłem na motocyklu, ani nawet na skuterze czy... Hag Wszystko zgodnie z planem :) (1) Decyzję o zrobieniu kursu kat. A podjęłam jakieś 2 lata temu. Ciągle jednak... Gosia DODATKOWE SZKOLENIA (1) Kurs zrobiłem ładnych pare lat temu w innej szkole, dziś dość rozbudowanej w... kuba Paweł - opinia (1) Świetna szkoła. Motory takie jak na egzaminie. Nigdy wczesniej nie jeździłem... Paweł gorąco polecam (1) Bardzo gorąco polecam tą szkołę jazdy. Przygotowanie prowadzących kurs jest... pcsk Patryk - opinia (1) Kat.B super przygotowanie,zdanie za 1 razem, w dodatku stosunkowo szybko... Patryk Pełen profesjonalizm (1) Miałem przyjemność być kursantem AMPOLU, zdałem za pierwszym razem kat.A... Bartosz Sturmowski