Polecam każdemu! Kat. A przede wszystkim... (1) Jestem absolwentem tej szkoły, polecam kazdemu. Indywidualne podejscie do... Andrzej Maciej - opinia (1) Super nauczanie pod kątem egzaminu. Motor ten sam co w pordzie wiec mozna sie... Maciej kat. A (1) wszystko mozna dogadac; nikt na placu nie stoi nad glowa i marudzi - mozna... lorsol
Szybko, sprawnie i skutecznie. (1) Ukończyłem kurs na kat. A i zdałem egzamin za pierwszym razem. Uczą... A.Starsky SUPER! (1) Atmosfera panująca w ośrodku jest przesympatyczna, wykłady prowadzone są w... Aneta :) prawo jazdy kat.B (1) Gorąco Wszystkim polecam ten ośrodek. Pracują w nim sami profesjonaliści. Nie... Iza prawo jazdy kat.A (1) Bardzo polecam!!! Nie brałam udziału w pełnym kursie na kat.A, wykupiłam... megi polecam (1) instruktor Jarek jest super, wytłumaczy wszystko, posiada ogromną wiedzę i... marcin polecam! (1) Kurs na motocykl robiłam u p. Zbyszka w zeszłym roku. Szczęśliwie trafiłam na... Daria Super :D (1) Uważam , że nie ma lepszych nauczycieli od Pana Zbyszka i Grzesia , potrafią... Karolcia juz po egzaminie (1) Kilka dni temu odebrałam prawo jazdy. Szkoła super naprawdę starają się żeby... Magda Rewelacja!! Polecam (1) Pan Zbyszek i Pan Jarek są wyśmienitymi instruktorami, nauczą nawet taka... Iza SUPER SZKOLA (2) LEPSZEJ SZKOLY W GDYNI NIE MA !!! Kama ;) (1) Jeździłam z Panem Jarkiem i muszę przyznać że to najlepszy instruktor w... Mała Zdałem (1) Uczylem sie w ampolu na motor, zdalem za 1 razem :] instruktorzy wiedza co... Maciek