SUPER!
Atmosfera panująca w ośrodku jest przesympatyczna, wykłady prowadzone są w sposób profesjonalny i rzetelny (chodząc na wykłady, przyznam się, że nie zaglądałam wcale do materiałów), pan Zbyszek jest kochany. Szkolił mnie Grzesiu i pan Zbyszek, uczą oni nie tylko to co jest na egzaminie ale także i rzeczy potrzebnych każdemu kierowcy. Plac manewrowy pod ich okiem opanowałam do perfekcji.tam nikt nie krzyczy, jazdy odbywają się w miłej atmosferze, dobrze wszystko jest wytłumaczone i pokazane. EGZAMIN ZDAŁAM , jestem wdzięczna za poświęcony czas i profesjonalne przygotowanie,( POCHWAŁA EGZAMINATORA), na egzamin poszłam bez stresu, bo wiedziałam że jestem dobrze przygotowana, jazdy odbywają się po całej trasie egzaminacyjnej!!!TAKŻE POLECAM WSZYSTKIM TĄ SZKOŁĘ, ponieważ ja nigdy nie miałam jeździć, tak się bałam, a gdybym mogła to zapewne jeszcze raz skorzystałabym z nauki tego ośrodka. A Grzesiu i p.Zbyszek to instruktorzy, których ubóstwiam, są zarazem profesjonalni ale mają również ogromne poczucie humoru, w samochodzie nigdy nie było poważnie i smutno :):):) Co do ceny za kurs jest przystępna, w porównaniu z innymi szkołami, DZIĘKUJĘ !!!!!