12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

super spektakl

wybieram sie znowu w sobote. Ci wszyscy artyści są niesamowici. Kocham Was!

mi sie srednio podobalo

tance ok, przekaz sredni.

Czy 12 ławek dotrze do Warszawy?

Czy ktoś nie wie czy ten spektakl dotrze do warszawy?strasznie sie na niego napalilam.i mam nadzieje ze pojawi sie tez w wawie.

12 Ła We K

z*******e przedstawienie HIP-HOP -owe

Raczej kicha

Myślę że była to świetna zabawa dla tych ze sceny. Bawili się nieżle. Może nawet za dobrze bo miałem wrażenie że wielu z nich wydawało się że już są gwiazdami... Widownia bawiła si.ę chyba gorzej...

a czy tylko w Gdyni

czy moze przyjedzie na przkład do wawy kiedys??? nie mam czasu przyjechac ... wlasnie slucham sobie muzyki z tego ... i jestem pod wrazeniem ... naprawde fajna plytka ... taka roznorodna ... pozdrawiam .... STZ

A czy będą występować w Wawie??

Nie wiecie czy będą w Warszawie?? A z tymi biletami to macie rzeczywiście rację: jesli to jest dla młodzieży, to rzeczywiście powinny być tańsze.

REWELACJAAA!!

spektakl był boski... jak oni tancza.. i ta muzyka!! rewelacja!!!!

CENA ZBYT WYSOKA!!!!

no ludki kochane!!!! my jestesmy z Elblaga i tez steirdzamy, ze cena ktora oferuje teatr jest zbyt bardzo wygorowana!!! szkoda, ze to tak drogo, bo pewnie i my bysmy przyjechaly:(:(:(Wiemy, ze SPEKTAKL bedzie na pewno bardzo UDANY!!!! jest tam 3 chlopcow, ktorych mialysmy okazje poznac juz kilka lat wczesniej!Gorace Pozdrowienia dla KAROLA Niecika, RAFAŁA-Roffiego i WOJTKA- Blachy!!!!! panowie dajcie z siebie wszystko!trzymamy kciuki i tal w ogole to do Elblaga nie macie daleko!!!!P.S.Czy ktos wie czy bedzie ten spektakl w Elblągu???To bardzo dla nas wazne!!!!pozdrawiamy i miejmy nadzieje, ze do milego zobaczenia!Boys came back to TOPLES!!!!

taki spektakl to ja rozumiem

Cała plejadagwiazd isuper taniec i super muza szkoda ze nie dostalam poduszką.

12 Ł w Wawie

elo,12 Ł bedzie wystawiane w Wawie w maju(dokładna data jeszcze nie jest ustalona) w teatrze dramatycznym... pozdro!

WWA

No właśnie kiedy bedzie można zobaczyć "12 ławek" w 100licy???

co ze stolicą?

CZy ktoś coś wie czy 12 ławek będzie w wawieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? (L)

nie tylko dla fanów hh

ja osobiście bardzo nie lubię hip hopu, ale poszłam bo lubię oglądać jak tańczą.Poszłam i okazało się,że to było jedne z najlepszych przedstawień na których byłam.Ale i tak najlepsze było to,że dostałam na koniec od jednego tancerza różyczkę z którą tańczył w zębach podczas przedstawienia. :):) na pewno jeszzce raz idę w marcu!!

maksymalny odjazd polecam

ale sie dobrze bawilam na spektaklu. Niebywala sprawa i duzo radochy.

ŚWIETNE PRZEDSTAWIENIE

12 ŁAWEK TO NAJLEPSZY SPEKTAKL NA JAKIM BYŁAM!!! MUSICIE GO ZOBACZYĆ! POLECAM!

Bedzie fajnie

Soektakl zapowiada sie bardzo interesujaco, juz nie moge sie doczekac kiedy go zobacze...a jak juz obejrze to dam tu swoja opinie:)

:]

Jadę z klasą 16 marca. :] Luuudzie! A moja koleżanka spoko ziomalka nie chce jechać. Gada że była raz w teatrze. Boshe jak ona mnie wkurza! Ludzie! Napiszcie jakiegoś wymiatającego komenta żeby ja przekońać XD
Pozdrawiam :]

hmm...

mogli by zrobic film(przynajmniej byłby tańszy)

hmmm

wybieram sie z klasa na ten spektakl i bardzi sie ciesze :D slyszalam pozytywne opinie na temat "12 lawek" i jestem bardzo ciekawa jak to wyglada naprawde :)

Inne tematy z forum

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...