12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No, No Extra =P

Byłam w na "12 ławek" 10.02 i tak mi sie strasznie podobało, ze jade jeszcze raz z kolegami w marcu lub w kwietniu ! =) nigdy jeszcze nie byłam na takim spektaklu ! bardzo, ale to bardzo mi sie podobało. w ogole taki show, wszedzie ICH było pełno, nikt sie nie opierniczał, zamieszanie na scenie - kocham takie akcje ! =P jesli jeszcze ktos nie był, to goroąco polecam ! =) pozdrawiam !

ale beka

a najlepsze bylo to ze a koniiec wyszlismy na scene i zaczelismy tanczyc z aktorami super polecam nie patrzcie na cene !!!!

zachwycona

ja uwazam ze bylo z****iscie i ze jest to warte ceny bo poprostu atosfera jaka tam panuje jest poprosyu swietna a ja jak wyszlam z teatru to chcialabym tam wrocic i gdybym miala kase to bym poszla jeszcze raz ale juz niestety nie mam

REWELACJA BRAWO DLA TWORCOW

rewelacja

hmmm.... ceny

Kazdy kto chodzi do tego tetru wie ze ceny sa takie wysokie bo aktorzy musza z czegos zarabiac. 12 lawek bylo z*******e wiec uwazam ze warto bylo dac tyle kaski. Ten spektakl RZADZI!!!!

Jeszcze nie widziałam tego spektaklu ale niedlugo jade aby go obejrzec.mam siedemnaście lat i myślę, że sie nie rozczaruje, ponieważ to chyba pierwszy taki projekt w którym wykorzystano aż tak wiele nowoczesnej muzyki i tańca.Jestem bardzo szczęśliwa, że będę miała okazję przekonać się czy te wszystkie pozytywne recenzje są prawdziwe.gratuluje pomysłodawcom odwagi i podobno wspanialej realizacji.obiecuję ze napisze, kiedy obejrzę 12 ławek

ceny

od 24 pln do 50 pln.

Jakie ceny?

Witam!Chce sie wybrac na ten spektakl ale chcialabym wiedziec na jaki wydatek musze sie przygotowac.Czy ktos moze wie jakie sa ceny biletow?

ello

hej,dzięki za pozytywne opinie,wczoraj zjechalismy do domu po secie "12 ławek" dawalismy z siebie wszystko-dla Was:) w marcu znowu gramy w Gdyni,bedziemy też w różnych miastach, w kwietniu w Łodzi,w maju w Wa-wie,do zobaczenia,pozdro!!! XII

teraz już tylko 27 zł za b. ulgowe!

hej ludzie !! uspokójcie sie !! ja na "12 ławkach" byłam wczoraj i powiem tak:
po1.: bilety ulgowe kosztują teraz 27 zł !! przecież TO NIE JEST TAK DROGO !! przestańcie marudzić, ruszcie się z domów i do teatru !!
po2.: nawet gdyby bilety kosztowały 60 zł poszłabym jescze raz !! to przedstawienie jest niesamowite... nie mówiąc juz o tym że byłam na balkonie i aktorzy co chwila skakali na barierkach obok nas !! a na koniec rzucaliśmy sie wszyscy poduszkami !!

polska

czy moze ktos wie czy 12 lawek bedzie rowniez w innych polskich miastach? np warszawa... poznan? bo bardzo chetnie bym sie przeszedl a do gdyni za daleko zeby jechac

Pytanie

A JA MAM JEDNO PYTANKO:KIEDY TO JESZCZE BEDZIE W TEATRZE I CZY SA JESZCZE BILETY??!! JAK KTOS WIE NIECH PISZE

12 ŁaWeK

jak dla mnie bylo rewelacyjnie. wszystko dopracowane rewelacyjnie. mam nadzieje ze jeszcze kiedys 12 ławek pojawi sie w repertuarze teatru muzycznego

Sama tez tańcze ale to jest klasa!!

Ci ludzie maja maksymalna kontrole nad swoimi ciałami-rewelka!!!!! Nie wiem dla czego dopiero teraz zrealizowano taką sztuke bo to jest bajer na skale swatową!!!!! Gratulacje i oby tak dalej :-)

Spoko spektakl

Spektakl poprostu byl super po raz pierwszy ogladalam co stego typu. Taniec ktory został zaprezentowny na scenie byl niesamowity. Polecam goraco obejrzenie tego spektaklu jak wroci na deski teatru muzycznego

ale czad!!!!tańczyłam z nimi!!!!!

O matko ludzie ale czad!!!!czegoś takiego jeszcze nie widziałam!!!!!Analogia ,numer raz ostr i tede!!!!!pozdro dla panów robiących striptiz:D:D:Dbyli boscy!!!!!te ciuchy!!!!!jak tak mozna tanczyc!!!!!a najwazniejsze ze byłam z dwoma jeszcze kumpelami tam z nimi na scenie i analogia mnie dotknoł!!!!!jestescie swietni!!!!!pozdro!!!!tez grałam w teatrze muzyczny w 'byle nie zwariowac'

JEST EXTRA!!!!!!!

Byłam wczoraj naprawde polecam jest EXTRA!!!!!!!!!!!!!Bardzo ciekawe nawet dla ludzi starszych któży sie tym interesują!!!!!!!!POLECAM NAPRAWDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!=)

Spektakle w marcu podobno mają byc

podwajane . Ciesze się, że jest takie zainteresowanie ławkami że chca sprzedawać kolejne spektakle i grać 2 X dziennie. Ja wybieram sie w marcu z całą klasą. W koncu jest coś zaj.... dla nas młodych. A tak to gdzie można sioę nauczyć kręcić te figury????

z****iscie i tyle

to mozna opisac krotko:przedstawienie ktorego nie da sie opisac...z****isicie i tyle

12 ławek

Boze niegdy w zyciu nie widzialam nic lepszego kumacie!! kocham was za to ze wzieliscie mnie wczoraj na scene z dwoma kolezankami!!! bylo bosko basy wszystko super!!! Pozdro dla panow ktorzy robili striptiz :D:D:D i w ogole swietnie tanczycie a analogia z****iscie spiewa numer raz tede i all rowniez:*:*:* pozdrowionka

Inne tematy z forum

Opowiedział Dzięcioł Sowie (14 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Opowiedział Dzięcioł Sowie . Opowiedział Dzięcioł Sowie Jan Brzechwa...

Folwark zwierzęcy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...