polecam (1) fajne dziewczyny, szybkie terminy, ceny przystępne (oby tak dalej),ładne... justyna Super zadowolona! (1) Polecam salon. Manicure i pedicure hybrydowy w wykonaniu p. Agaty przecudny. Marta Polecam bez wahania! (1) Jestem bardzo zadowolona z moich pazurków, wyglądają pięknie! Panie w salonie... Sandra
stała klientka - opinia (1) Salon super !! Pani Ania robi mi na paznokciach cudaaa !!Panie są bardzomiłę... stała klientka Diabeł tkwi w szczegółach. (2) Kreatywność oraz wykonanie na jak najwyższym poziomie, oczywiście wszyscy... Praktykantka. Oj, te frustracje (1) Ewidentnie widać , że poprzedniczce nie zaproponowano pracy w 123 beauty.... Bardzo zadowolona nowe paznokcie w godzinę (1) Do 123 Beauty trafiłam przypadkiem wracając z pracy. Nie zastanawiając się,... zadowolona klientka Cudowne chwile relaksu na które zasługuje każda kobieta. (1) Wspaniały salonik, śliczny wystrój- żywe i energetyczne kolory. Fajna oferta... Olsztynianka Pedicure hybrydowy (1) Wspaniałe miejsce z miłą i charyzmatyczną obsługą! Gorąco polecam! Witka 123 Beauty (1) Bardzo miła obsługa, czyściutko, niesamowite zdolności artystyczne Pań:)... Iwona Magdalena Krasuska - opinia (1) Z czystym sumieniem serdecznie polecam!!! Oferta salonu, która dopasuje się... Magdalena Krasuska Polecam (1) Poszłam do tego salonu na manicure z groupona. Na wejściu dostałam smaczną... Magda Najlepszy salon bez dwóch zdań!! (1) Nic dodać, nic ująć! Świetne, klimatyczne miejsce. Dziewczyny pracujące w... Aneta baaardzo gorąco polecam! (1) po raz pierwszy do salonu 123 Beauty zaprowadziła mnie ciekawość i absolutnie... MM Polecam! (1) Pierwszy raz zrobiłam cokolwiek z paznokciami i wiem, że będę stalą klientką.... Małgosia Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam salon 123 Beauty. Profesjonalne doradztwo i wykonanie. Każda... Marta 1 2 3 Beauty (1) Bardzo przyjazna atmosfera w studio, powiązana z profesjonalnym i... Kasia Polecam (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa, bardzo przystępne ceny. Salon jest nowy i... Magda