Slyszalem od znajomych o Tej restauaracji pare fajnych opini wiedz sie skusilem , pozwolilem sobie zadzwonic 13 lutego no i poprosilem o stolik dla dwoch osob na 15 lutego na godz 18 zalezalo mi bardzo bo w walentynki nie moglem pojsc z dziewczyna na kolacje wiedz poprosilem o doradzenie mi w wyborze gdyz zapowiedzialem ze jeszcze u was nie bylem no i kobieta przy telefonie zaproponowala mi stolik dla dwoch osob przy kominku nr.1 ... zaznaczylem ze to ma byc stolik walentynkowy wiedz myslalem ze ta osoba odbierajaca potraktuje to powaznie.
Uszczesliwiony odlozylem sluchawke stwierdzilem ze fajny pomysl . Wchodzimy do restauracji anonsuje sie ze zarezerwowalismy stolik na godz 18 itd , na co oznajmia nam osoba obslugujaca rezerwacje ze bardzo nam przykro ale TEN STOLIK JEST ZAJETY! Wiedz poprosilem grzecznie o kierwonika hm a Tu znajomy glos z recepcji wypowiada sie tak slucham hmmm wiedz stoimy przed Tym kierownikiem od rezerwacji i czekamy na jakas reakcje nio i pierwszy lepszy stolik sie zwolnil i nas usadzono. Zero poczucia nad opieka klienta jakies przepraszam sie chyba nalezy nie wspomne o lampce wina albo jakims symbolicznym rabacie aby wszystko fajnie zagralo . KOSZMAR!