Barracuda

Restauracje Smażalnia ryb

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 10

Adam - ocena (1) Dzień dobry. Chciałbym podzielić się naszymi wrażeniami z wczorajszego pobytu... Adam smaczne jedzenie (1) wystrój mógłby zostać odświeżony Kati Pysznie (1) Polecam wszystkim tą restauracje . Jest pysznie atmosfera przyjemna , obsługa... Jagoda
Rozgrzewajaco (1) Bylam na spacerze z dzieckiem na bulwarze wstapilysmy do Barracudy na... Joanna Ceny mocno w góre, jakość lekko w dół (1) Niestety ceny z nowego menu są wg mnie bardzo wysokie (większość w okolicach... Solo Odradzam (1) Nie polecam wręcz odradzam! Czas oczekiwania na danie główne -ponad godzinę!... Beata Niesympatyczna obsługa... (1) Nie wiem skąd te pozytywne na temat obsługi.. pozostawia ona wiele do... Zdegustowana Rozczarowana - opinia (2) Nie wiem skad te wszystkie pozytywne opinie. Byłam 3 krotnie w ciągu pół... Rozczarowana Super (1) Miła atmosfera, dobre jedzenia. Fajne wydoki z pewnością wrócę. :) Renata Wspaniała kompozycja ryb (1) Zdecydowanie na TAK. wybraliśmy się w gronie rodzinnym, wspanialym... Joanna B. Rewelacja !!!! (1) Gościliśmy w restauracji już kilkakrotnie, zawsze serwowane potrawy były na... Marek Agnieszka - opinia (1) Pierwszy raz byłam w restauracji Barracuda i jestem bardzo zadowolona.... Agnieszka Polecam:) (1) Jak zwykle przepyszne jedzenie i bardzo miła obsługa! :) Od kilku lat... Łukasz Ulubione miejsce (1) Kolejny raz odwiedziliśmy restauracje Barracuda i jak zwykle jesteśmy... Agata Smacznie i świeżo (2) Bardzo smaczne zupy i ryby. Ceny adekwatne do jakosci. Lokalizacja również... Ania Fantastyczne miejsce! (1) Piękny widok, przepyszne jedzenie, miła i bardzo pomocna obsługa. Nic dodać,... D.B so good! (1) Trafiłem przypadkiem dzięki znajomym z pracy, którzy zachwalali tę... Marcel polecam gorąco (1) Śliczny widok. To po pierwsze. Ceny nie powodują bólu głowy, a jak się... Marzena najlepsza restauracja (1) Dawno nie byłem w tak dobrej restauracji. Atrakcyjna pod każdym względem -... Robert mega restauracja (1) Zazwyczaj na wyjeździe jadamy w Macu lub innych fast foodach, ale teraz... Dora