Barracuda

Restauracje Smażalnia ryb

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 10

POLECAM (1) Zwłaszcza miłośnikom ryb i owoców morza, choć mięsko też mają pyszne,... Xxxx pierwsza i ostatnia wizyta (1) tłum ludzi zachęcił do wizyty i zjedzenia rybki. Jednak zimne talerze, letni... katia popsuło się (1) Kiedyś bardzo często tu bywaliśmy. Wczoraj dostałam wygazowaną ciepłą colę -... gdynianka
nie polecam!!!!!!!!! (3) niedobre jedzenie, restauracja istnieje jeszcze chyba tylko dzięki fajnej... ja Żenada - OMIJAĆ!!! (1) Wczorajszy kelner po bardzo długim oczekiwaniu przynosi zimną, niezbyt... Piotrek Jedzenie bardzo smaczne ,widok bardzo ładny fajne miejsce jednak kelnerka zdecydowanie do wymiany powinna pracować w punkcie (1) Nie mam w zwyczaju wystawiać opini ale tej jednak nie omieszkam wystawić... Krzysiek Bez rewelacji (2) Miałem okazje skorzystać z usług restauracji Barracuda przy okazji urodzin... Wojtek Mikolaj - opinia (1) espresso ok Szarlotka ładnie podana, pierwsze wrażenie dobre Mikolaj Dobry punkt i obsługa, jedzenie do poprawy (1) Świetnie zlokalizowana restauracja z ładnym widokiem, w środku nawet... Ł.Ch. ... (1) Ostatnio wraz ze znajomymi postanowiłam wybrać się do tej restauracji, gdyż... Marzena Wyszomirska 29.07.2009 - bar przy restauracji (1) Witam! Jestem stałym klientem baru przy restauracji Barracuda. W dniu... Igor P. super,brawo (1) jedzenie bardzo dobre,jest na talerzach mnostwo nie mozna wyjsc... czarownica 4 NIE IDZCIE TAM!!! (2) Przychylam sie do zdania ze te pozytywne opinie nie wiadomo skad sie biora.... Niewazny Klient POPROSTU SUUUUUUUPER (1) DZISIAJ PO RAZ PIERWSZY ODWIEDZILEM TA RESTAURACJE I POWIEM ZE JESTEM MILE... MAREK Polecam !!! (1) jesli chcecie smacznie zjeść w dobrym lokalu , polecam Barracudę.Pyszne... kari jedzenie dobre, obsługa beznadziejna (1) Pani na wejściu .... i niewychowana. Cerber lepiej się zachowuje. Kelnerka... m 15 luty rezerwcja godzi 18 (1) Slyszalem od znajomych o Tej restauaracji pare fajnych opini wiedz sie... Adam Popsuło się... (1) Byłam w Barracudzie kilka razy na przestrzeni dłuższego czasu...niestety w... Nikita magda - opinia (1) knajpka jezeli chodzi o wnętrze i wystrój jest bardzo przytulna, ale co do... magda SUPER!!!!!!!! (1) Odwiedziłam ostatnio tą gdyńską restauracje. Odrazu rzucił mi się w oczy... marta37