Barracuda

Restauracje Smażalnia ryb

Gdynia, bulwar nadmorski im feliksa nowowiejskiego 10

smakosz - opinia (1) rewelacyjna obsługa (p.Ania)niestety widywana tylko w weekendy... smakosz NA + (1) Barracudę odwiedzilam po praz pierwszy, od razu wskoczyla na wysoka pozycje w... :) kierowniczka sali (1) Mam pytanie do szefostwa: gdzie podziała się Pani Kierowniczka sali, dla... karol
kelnerka jakby za karę (1) Jesteśmy częstymi gośćmi w Państwa restauracji i do tej pory byliśmy bardzo... Mirek obsługa....? (1) Bylam ostatnio z rodziną, dwoje małych dzieci i ulewa, kelnerka powiedziała... mone.m Przemiłe miejsce (1) Byłam tam wiele razy i jeszcze się nie zraziłam. Nawet gdy czasem tylko na... Cleo Hm............. (1) Ulubionym miejscem dla pijanych jest taras Barracudy, mogą sie tam przespać,... Spacerowicz ranny Obsługa na poziomie (1) Nie ma milszej i bardziej urodziwej obsługi w Trójmieście.A jedzenie -polecam... czestmir Rewelacja (1) Nic dodać nic ująć wszystko jest w ocenie lokalu. Byłem z żoną i przyjaciółmi... Kowal Gorąco polecam (1) Wyjątkowe miejsce i lokalizacja restauracja godna polecenia obsługa i... Wojtas procz polozenia nic... (1) Kilka razy, glownie ze wzgledu na polozenie, bywalam w barracudzie...... Gosia Rybka z okienka (1) Jadłem flądrę, którą zamówiłem w okienku Barracudy. Był to wrzesień. Flądra... Beny nieświeże?? (1) Witam Byłam tam na obiedzie. Zupa co prawda rewelacyjna ale co do świeżości... mona REZERWACJA... (2) Chcialam zarezerwowac stolik na 10 osob. Od razu- po wejsciu- zostalam... olga mona - opinia (1) Barracuda powaliła mnie na kolana już po otwarciu!!!!!!! Od tego czasu jestem... mona Nigdy wiecej (1) Kiedys bylam w tej "zachwalanej" restauracji, ale strasznie sie... Kate Esteta - opinia (1) Wielki nieporządek wokół obiektu. Wstyd!!! Esteta Restauracja na poziomie (1) Byłem tam parę razy w lato i teraz parę dni temu i uważam że to najlepsza... Marcin Wieloch bylem tam (1) bylem gosciem tej restauracji i jestem pod wielkim wrazeniem jakosci potraw... marek Same plusy (1) Bardzo fajna resteuracja z fajnym wystrojem i ładnymi kelnerkami :) ,... Olo